Γυρίζει σελίδα ο Κωνσταντίνος Αλέξιος μετά το χωρισμό του με την Poppy Delevigne - Περήφανοι οι γονείς του για το νέο ξεκίνημα!

Ο Παύλος και οι Μαρί Σαντάλ χαίρονται για τον γιο τους

Μπορεί γενικά να διατηρεί χαμηλό προφίλ αλλά λόγω της σχέσης του με την Poppy Delevigne, απασχολούσε αρκετά τα media.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, ο οποίος μετά το χωρισμό του με το μοντέλο μετακόμισε στο Λος Άντζελες, για να σπουδάσει κινηματογράφο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια αλλά σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα κατέληξαν να έχουν μία φιλική σχέση.

 

 

 

 

«Βρίσκονται απλώς σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους. Δεν υπάρχει εχθρότητα», σημείωσε ανώνυμη πηγή.

Ο 25χρονος εργένης παράλληλα με τις σπουδές του στο Wellington College στο Μπερκσάιρ και στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον, είχε πάντα καλλιτεχνικές ανησυχίες και εκτός από τη μουσική (παίζει πιάνο και κιθάρα), ζωγραφίζει, ενώ λατρεύει τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο.

1257 760x760 1

Να σημειώσουμε ότι η 37χρονη πρώην κοπέλα του είχε πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία που γύρισε για τη σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Χερέρα, το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ & πρίγκιπας Παύλος περήφανοι για τον γιο τους: Ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος αποφοίτησε από το Georgetown (φωτό)

Πρόκειται για έναν άκρως γοητευτικό νέο που τώρα ξαναμπήκε στη λίστα των πιο περιζήτητων εργένηδων!

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια κοινή εμφάνιση για τον 24χρονο πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο με την 36χρονη φίλη του, Poppy Delevingne - Που πήγαν; (φωτό)

Είναι μοντέλο και μέλος της τέως Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας και της ευρύτερης Βασιλικής Οικογένειας της Δανίας. Είναι ευρέος γνωστός με το υποκοριστικό Τίνο (ή στα αγγλικά Tino).


instagram @royals_worldwide


Instagram @royal_greece

Είναι ο πρώτος γιός και το δεύτερο παιδί του Πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, παππούδες του από την πλευρά του πατέρα του είναι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος Β΄ και η Βασίλισσα Άννα Μαρία, ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι ο δισεκατομμυριούχος, επιχειρηματίας, συνιδρυτής της Duty Free Shoppers και πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ.

Ένας από τους πέντε νονούς του 25χρονου είναι και ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Διαβάστε ακόμη: Η Βασιλική οικογένεια της Ελλάδας εύχεται 'Merry Christmas' με glamorous στυλ: Άννα Μαρία, Παύλος Νικόλαος, Μαρί - Σαντάλ & τα 5 παιδιά τους σε μια φωτό

Κορίτσια τρέξτε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ