Μαρί Σαντάλ & πρίγκιπας Παύλος περήφανοι για τον γιο τους: Ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος αποφοίτησε από το Georgetown (φωτό)

Μαζί με την οικογένειά του στην αποφοίτηση ο όμορφος νεαρός

Περήφανοι για τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο, η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Παύλος, οι οποίοι και δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες από την αποφοίτηση του πρώτου.

Ο 23χρονος εγγονός του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Georgetown, που βρίσκεται στις Washington των ΗΠΑ. 

«Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε και συγχαρητήρια, έγινες απόφοιτος του Georgetown» έγραψε ο πατέρας του σε ανάρτησή του, ενώ ανάλογο post έκανε και η tycoon μητέρα του Tino, όπως τον αποκαλεί η οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 Ο Παύλος ευχήθηκε παράλληλα και για την ονομαστική γιορτή του όμορφου γιου του, καθώς το Σάββατο (21/5) ήταν του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

«Συγχαρητήρια Tino. Georgetown University ? 2 done 3 to go» έγραψε από πλευράς στο Instagram η Μαρί Σαντάλ, αφού ήδη δύο από τα παιδιά της σχεδιάστριας παιδικών ρούχων έχουν πλέον ολοκληρώσει τις σπουδές τους και μένουν άλλα τρία!

Σημειώνεται ότι η μοναχοκόρη του ζευγαριού, η 25χρονη Μαρία - Ολυμπία σπούδασε Φωτογραφία στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης, όπου και μένει η οικογένεια, ενώ το 2019 ολοκλήρωσε τις σπουδές της με πτυχίο Fashion Business και Marketing, από το Gallatin School of Individualized Study, του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Υπνεθυμίζεται ότι εκείνη και ο γιος του τέως βασιλιά  έχουν αποκτήσει ακόμα τον 21χρονο Αχιλλέα - Ανδρέα, τον 17χρονο Οδυσσεά - Κίμωνα και τον 13χρονο Αριστείδη - Παύλο.

Στην αποφοίτηση βρέθηκαν και τα αδέρφια του Κωνσταντίνου - Αλέξιου, με την μητέρα τους να δημοσιεύει μια οικογενειακή τους φωτογραφία στα stories της.

Στις 20 Μαίου ο Παύλος γιόρτασε τα γενέθλιά του με την σύζυγό του να του εύχετα επίσης μέσα από τα social media. 

«Χρόνια Πολλά Παύλο. Σε αγαπάμε» έγραψε στο Instagram, ενώ στην εικόνα βλέπουμε τον πρίγκιπα να κρατά από το χαλινάρι ένα καφέ άλογο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ