Κούκλα η δικιά μας Άννα Μαρία στο πάρτυ για τα 80α γενέθλια της αδερφής της, Βενεδίκτης - Πως πέρασαν οι "δεμένες" αδερφές; Βασίλισσες & Πριγκίπισσες! (φωτό)

Ποζάρουν με χαμόγελο στο φακό

Τα γενέθλια της είχε χθες (29/4) η Βενεδίκτη της Δανίας!

Η αδερφή της Άννας-Μαρίας και της Βασίλισσας Μαργκρέτε έγινε 80 ετών και φυσικά δε γινόταν να μη μαζευτεί όλη η οικογένεια για να τη γιορτάσουν.

Η Άννα-Μαρία ταξίδεψε στη Σκανδιναβική Χώρα για να βρεθεί στο πλευρό των αδερφών της.

Έτσι, πόζαραν και οι 3 μαζί με χαμόγελο και εκπληκτικά looks!

Η Άννα Μαρία επέλεξε μία dusty pink τουαλέτα, η εορτάζουσα φόρεσε ένα θαλασσί floral φόρεμα από @wichmanncouture, ενώ η Μαργκρέτε προτίμησε μεταξωτή μωβ μπλούζα με κλειστό λαιμό και maxi φούστα με απλικαρισμένα λουλούδια από @luisaspagnoli.

Ενωμένες πέρασαν μία ήσυχη βραδιά στο Amalienborg, καθώς είχε διοργανωθεί επίσημο δείπνο.

Η Βενεδίκτη ζει με την οικογένεια της στο Μπέρλεμπουργκ της Γερμανίας και η Άννα-Μαρία ζει τώρα στην Ελλάδα. Μπορεί να περάσουν μήνες για να ειδωθούν μεταξύ τους οι τρεις αδελφές, όμως όπως φαίνεται, είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες.

«Μπορεί να περάσουν δύο ημέρες ή μισός χρόνος από τότε που είδε η μία τη άλλη για τελευταία φορά, αλλά το διασκεδάζουμε με το παραπάνω, μόλις ξανασυναντηθούμε. Σίγουρα έχουμε μια πολύ στενή αδελφική σχέση», λέει η βασίλισσα Άννα-Μαρία.

«Ναι, αυτό όμως ήρθε σιγά σιγά καθώς μεγαλώναμε. Όταν ήμασταν μικρές υπήρχε η διαφορά της ηλικίας μας. Είναι γεγονός ότι όσα περισσότερα χρόνια διαφοράς υπάρχουν μεταξύ αδελφών, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η απόσταση μεταξύ τους. Το μεγαλύτερο παιδί είναι ένα βήμα μπροστά και τα μικρότερα δύο βήματα πίσω.» λέει η Βενεδίκτη.

Το 2000, πέθανε η μητέρα τους, βασίλισσα Ίνγκριντ. Άλλο ένα μέλος της οικογένειας είχε φύγει, και η επιθυμία να κρατήσουν την οικογένεια ενωμένη έγινε ο στόχος τους.

Κατοικώντας και οι τρεις αδελφές σε διαφορετικές χώρες, είναι δύσκολο να έχουν καθημερινή επαφή.

Η αλληλογραφία δεν είναι στις μέρες μας και ο πιο γρήγορος τρόπος επικοινωνίας, όμως η Άννα-Μαρία όπως επίσης και η Βενεδίκτη δεν είναι εξοικειωμένες με το email και τα γραπτά μηνύματα. Τηλεφωνούν συχνά στη βασίλισσα Μαργκρέτε, αλλά είναι δύσκολο να έρθουν σε επαφή μαζί της, γιατί δεν έχει κινητό. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η πριγκίπισσα Βενεδίκτη γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1944 στα Ανάκτορα Αμάλιενμποργκ.

Είναι η δεύτερη κόρη του βασιλιά Φρειδερίκου Θ′ και της βασίλισσας Ίνγκριντ της Δανίας.

Ήταν παντρεμένη με τον Γερμανό πρίγκιπα Ριχάρδο του Σάιν-Βίτγκεσταϊν-Μπέρλεμπουργκ, από το 1968.

Διαβάστε ακόμη: Οι αδερφές ξανά μαζί: Η «δική» μας Άννα-Μαρία, η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας & η πριγκίπισσα Βενεδίκτη (φωτό & βίντεο)



Το ζευγάρι διέμενε στο Μπέρλεμπουργκ, στη Γερμανία.

Έχουν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

 Διαβάστε ακόμη: Η βασίλισσα της Δανίας & η αδερφή της η δική μας Άννα- Μαρία γιορτάζουν τα γενέθλια της τρίτης αδερφής τους Βενεδίκτης (φώτο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ