Σπάνια κοινή εμφάνιση για τον 24χρονο πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο με την 36χρονη φίλη του, Poppy Delevingne - Που πήγαν; (φωτό)

Ταιριάζουν!

Σε μία σπάνια κοινή εμφάνιση εντοπίστηκαν ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος με τη φίλη του Πόπι Ντελεβίν!

Συγκεκριμένος, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να παρευρίσκονται στο δείπνο της Ιταλίδας σχεδιάστριας Alexandra Rich στο Λονδίνο.

Η αλήθεια είναι ότι ο 24χρονος γόνος της πρώην βασιλικής οικογένειας και το μοντέλο, αδερφή της Κάρα Ντελεβίν, δεν κρύφτηκαν ποτέ και κυκλοφορούν κανονικά στους δρόμους του Λονδίνου, σύμφωνα με το ισπανικό Hello, χωρίς να τους νοιάζει αν γίνονται στόχος παπαράτσι, αλλά δεν είχαν επισημοποιήσει το ειδύλλιό τους.

Διαβάστε ακόμη: Τα χρόνια πολλά της Μαρί Σαντάλ στον μεγάλο της γιο: Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος - Αλέξιος από όταν ήταν παιδί, μέχρι σήμερα (βίντεο)

Ο 24χρονος γιος του Παύλου Γκλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ συνήθως δεν είναι πολύ δραστήριος στα social media και σχεδόν ποτέ δεν δείχνει λεπτομέρειες από την καθημερινότητά του. 

Στο στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε εμφανίζονται οι δύο τους να είναι επίσημα ντυμένοι, καθώς βγαίνουν από το αμάξι.


instagram @royalsofgreece

Πριν ξεκινήσουν τη σχέση τους, μεταξύ της οικογένειας του Αλεξίου και της Πόπι υπήρχε ήδη μια φιλία.

Διαβάστε ακόμη: Γενέθλια για τον μεγάλο γιο της Μαρί Σαντάλ & του πρίγκιπα Παύλου: Έτσι ευχήθηκαν στον Αλέξιο οι γονείς & η αδερφή του (φωτό)

Άλλωστε, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ ζούσαν στο Λονδίνο μόνιμα μέχρι το 2017 που μετακόμισαν στη Νέα Υόρκη. Ήταν ακριβώς εκείνη τη χρονιά, πριν από τη μετακόμισή τους, που ο Παύλος Γκλύξμπουργκ διοργάνωσε ένα πάρτι για τα 50ά γενέθλιά του στο κτήμα του The Cotswolds, στο οποίο κάλεσε την οικογένεια Ντελεβίν.


instagram @royals_worldwide

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Αλέξιος

Ο Τίνο - έτσι φωνάζουν τον Κωνσταντίνο Αλέξιο οι φίλοι του - θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης. Είναι εγγονός του αείμνηστου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β', ο οποίος ήταν ξάδελφος του βασιλιά Καρόλου και ένας από τους πέντε νονούς του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ποια είναι η Πόπι Ντελεβίν (Poppy Delevingne)

Η Πόπι Ντελεβίν είναι η μεγαλύτερη αδελφή του γνωστού μοντέλου και ηθοποιού Κάρα Ντελεβίν. Έχει περπατήσει σε διάφορες πασαρέλες στο εξωτερικό καθώς και έχει συμμετάσχει και σε περισσότερες από 5 ταινίες. Είναι αρραβωνιασμένη με το πρώην μοντέλο Τζέιμς Κουκ. Διαθέτει ένα αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στο instagram με 2,7 εκατομμύρια ακολούθους. 

Να σημειώσουμε ακόμη ότι η Πόπι, πιστεύεται ότι χώρισε από τον σύζυγό της Τζέιμς Κουκ πέρσι, όταν σταμάτησε να φοράει τη βέρα της.

Παρά τη διαφορά ηλικίας 12 ετών που έχουν μεταξύ τους, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εδώ και καιρό. Πάντως στα social media είναι πολλά τα σχόλια για τη διαφορα ηλικίας του ζευγαριού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ