Η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέφθηκε τον άρρωστο πεθερό της, Βασιλιά Κάρολο: "Η ανάρρωση της πάει καλά" λένε πηγές - Όλες οι εξελίξεις

Επιτέλους κάτι καλό!

Αυτές τις μέρες μόνο καλά νέα δεν λαμβάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ ...

Έπειτα από την εγχείρηση στην κοιλιά, της πριγκίπισσας Κέιτ, σοβαρό πλήγμα στα ανάκτορα ήταν η είδηση της διάγνωσης του Βασιλιά Καρόλου με άγνωστης μορφής καρκίνου ...

Διαβάστε ακόμη: Live από το BBC - Βασιλιάς Κάρολος ο Γ' διαγνώσθηκε με καρκίνο - Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Η 42χρονη royal επέστρεψε στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor Great Park από την κλινική "The London Clinic" και τώρα αναρρώνει μαζί με την οικογένεια της.

Στο πλευρό της συνεχώς ο σύζυγος της πρίγκιπας Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Λούις και Σάρλοτ.

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον: Έξαλλο το Μπάκιγχαμ! Διαψεύδει τους ισχυρισμούς δημοσιογράφου για την υγεία της πριγκίπισσας - "Αυτά είναι ανοησίες!"

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε τον πεθερό της στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ, όπου αναρρώνει.

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά», αναφέρει η πηγή για να συνεχίσει: «Ανυπομονούσε να αλλάξει σκηνικό και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεσαλώνουν με τον Γουίλιαμ».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο! Θα απέχει από δημόσιες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα - Δείτε την επίσημη ανακοίνωση (φωτό)

Το Παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε την είδηση το επόμενο πρωί και πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να «επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της παρά μετά το Πάσχα». Το παλάτι επανέλαβε ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν είναι καρκίνος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ