Σοκαριστικό βίντεο: Ο μπαμπάς φαίνεται να υποχρεώνει τον 6χρονο γιο του να τρέχει σε διάδρομο ανεβάζοντας ταχύτητα - Το αγόρι πέθανε τελικά

Η ιστορία χρόνιας κακοποίησης του 6χρονου Κόρεϊ από τον πατέρα του

Iσόβια κάθειρξη αντιμετωπίζει ο 31χρονος Κρίστοφερ Γκρέγκορ, πατέρας του 6χρονου Κόρεϊ Μιτσιόλο που πέθανε από «χρόνια» κακοποίηση.

Μάλιστα στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ένα σοκαριστικό που δείχνει τον πατέρα να βάζει το παιδί να τρέχει σε διάδρομο αυξάνοντας μάλιστα την ταχύτητα, το παιδί να μην μπορεί, να πέφτει συνεχώς και το αναγκάζει να ανέβει και πάλι στον διάδρομο να ξαναπέφτει. . Μάλιστα, σε ένα σημείο φαίνεται να δαγκώνει τον γιο του στο πίσω μέρος του κεφαλιού, πριν τον αναγκάσει να τρέξει ξανά, ανέφερε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το αγόρι πέθανε λίγες ημέρες αργότερα από «χρόνια» κακοποίηση.

Ο 31χρονος Κρίστοφερ Γκρέγκορ δικάζεται για τον θάνατο του 6χρονου Κόρεϊ Μιτσιόλο το 2021, από «αμβλύ τραύμα» μετά από χρόνια υποτιθέμενης κακοποίησης. 

Οι μελανιές στο σώμα του 6χρονου

Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη στο γυμναστήριο, η μητέρα του αγοριού Μπριάνα Μιτσιόλο, η οποία μοιραζόταν την επιμέλεια του Κόρεϊ με τον Γκρέγκορ, είδε τα τραύματα του γιου της και τα ανέφερε σε έναν υπεύθυνο της Διεύθυνσης Προστασίας Παιδιών του Νιου Τζέρσεϊ.

«Είχε μια μελανιά στο μέτωπό του» είπε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η μητέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Park Press. «Είχε ένα πολύ περίεργο σχήμα. Έμοιαζε με αποτύπωμα. Είχε άλλη μία στο στήθος του. Έμοιαζε με γρατζουνιά».

Όπως κατέθεσε, τον πήγε στον παιδίατρο, ο οποίος δεν βρήκε κανένα πραγματικό λόγο ανησυχίας – αν και το αγόρι αποκάλυψε στον γιατρό ότι ο πατέρας του τον ανάγκαζε να τρέχει στον διάδρομο «επειδή ήταν πολύ χοντρός».


Πήγε τον Κόρεϊ σε έναν παιδίατρο στις 2 Απριλίου, όπου το παιδί είπε ότι ο πατέρας του τον ανάγκασε να τρέξει στο διάδρομο «επειδή ήταν πολύ χοντρός». Το αγόρι πέθανε την επόμενη μέρα.

Πέθανε την επόμενη μέρα

Ο πατέρας πήγε τον Κόρεϊ στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα. Το παιδί ξύπνησε το πρωί παραπατώντας, μπερδεύοντας τα λόγια του και έχοντας ναυτία και δύσπνοια. Οι γιατροί του έκαναν αξονική τομογραφία – κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κόρεϊ υπέστη κρίση. Τελικά, το αγόρι πέθανε.

Τι έδειξε η νεκροψία

Η αρχική νεκροψία αποκάλυψε ότι ο Κόρεϊ πέθανε ως αποτέλεσμα τραυματισμών από αμβλύ αντικείμενο με θλάσεις στην καρδιά και το συκώτι με φλεγμονή και σήψη.

Ο πατέρας συνελήφθη τον Ιούλιο του 2021 με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου, αφότου οι ερευνητές μελέτησαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γυμναστηρίου. «Συγκεκριμένα, βάζοντας τον Κόρεϊ να τρέξει σε ένα διάδρομο και αυξάνοντας την ταχύτητα, προκαλώντας την πτώση του, τοποθετώντας τον ξανά στον κινούμενο διάδρομο ενώ φαινόταν να δαγκώνει το κεφάλι του, προκαλώντας την πτώση του εν λόγω παιδιού αρκετές ακόμη φορές» αναφέρεται στο ένταλμα σύλληψης.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία ο πατέρας

Ο θάνατος του Κόρεϊ προσδιορίστηκε ως ανθρωποκτονία τον Σεπτέμβριο του 2021,όταν ένας ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο 6χρονος υπέφερε από «χρόνια κακοποίηση» συμπεριλαμβανομένων τραυμάτων από αμβλύ χτύπημα στο στήθος και την κοιλιά του, με ένα σχίσιμο στην καρδιά του, θλάση του αριστερού πνεύμονα, καθώς και σχίσιμο και θλάση στο συκώτι του.

Μετά τον θάνατο του γιου της, η Μπριάνα Μιτσιόλο δημιούργησε μια ιδιωτική σελίδα στο Facebook με την ονομασία «Justice for Corey» (Δικαιοσύνη για τον Κόρεϊ) για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την υπόθεσή του.
Τότε έγραψε: «Δημιούργησα αυτή την ομάδα για να αγωνιστώ για τη δικαιοσύνη για τον γιο μου, τον Κόρεϊ Μιτσιόλο. Ήταν μόλις 6 ετών όταν του πήραν τη ζωή, από κάποιον που υποτίθεται ότι τον φρόντιζε και τον αγαπούσε. Τον πατέρα του».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ