Vintage Pic: Αριστοτέλης Ωνάσης & Τίνα Λιβανού σε οικογενειακές διακοπές πριν τον τραγικό χωρισμό – Μαζί τους, τα μικράκια τους Αλέξανδρος & Χριστίνα

Θυελλώδης έρωτας με άσχημο τέλος...

Σπάνια φωτογραφία του Κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση με την πρώτη του σύζυγο Τίνα Λιβανού και τα παιδάκια τους πολύ μικρά.

Οικογενειακές διακοπές στο σκάφος πριν έρθει ο χωρισμός.

Στην φωτογραφία ο Αλέξανδρος είναι 6 ετών και η μικρή Χριστίνα 4 ετών.

Λίγα λόγια για τον Αριστοτέλη και την Τίνα

 Το 1946, μετά από τρία χρόνια στενής πολιορκίας, ο Ωνάσης νυμφεύεται την Τίνα Λιβανού, κόρη του Σταύρου Λιβανού στη Νέα Υόρκη με κουμπάρο τον εφοπλιστή Ανδρέα Εμπειρίκο. 

Ο γάμος τους θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς. Εκείνη ήταν μόλις 17 ετών και ο Ωνάσης είχε πατήσει τα 40. 

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια vintage φωτό: Αλέξανδρος Ωνάσης & Φιόνα Φον Τίσεν - Ο θυελλώδης έρωτας & η ειρωνεία της τύχης ...

Το ζευγάρι θα αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο, που γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα και τη Χριστίνα, που γεννήθηκε το 1950 στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο το καλοκαίρι του 1959, μια κρουαζιέρα με τη θαλαμηγό Christina γίνεται η αφορμή ώστε η εύθραυστη σχέση του ζευγαριού να διαλυθεί. 

Ο Ωνάσης ερωτεύεται με πάθος τη Μαρία Κάλλας και την προσκαλεί μαζί με τον σύζυγό της να περάσουν μαζί μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. 

Όταν, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, η Τίνα Λιβανού αντιλαμβάνεται την απιστία του συζύγου της με την Κάλλας, δεν διστάζει να εγκαταλείψει τη θαλαμηγό βάζοντας τέλος στον γάμο τους έπειτα από 12 χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια vintage pic: Αριστοτέλης Ωνάσης & Ξενοφών Ζολώτας ποζάρουν με ασπρόμαυρα κοστούμια - Στο γάμο της Βασίλισσας Σοφίας-Χουάν Κάρλος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ