Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Άννα & Πριγκίπισσα Κέιτ: Οι 3 γυναίκες που θα αντικαταστήσουν τον ασθενή Βασιλιά Κάρολο μαζί με τον διάδοχο Γουίλιαμ

Σε πανικό το παλάτι

Έπειτα από τη διάγνωση του καρκίνου του Βασιλιά Καρόλου, ήδη έχουν επιλεγεί τα άτομα που θα χρειστεί να τον "αντικαταστήσουν" για όσες μέρες διαρκήσουν οι θεραπείες.

Υπάρχει ένας συνταγματικός μηχανισμός για όταν ο αρχηγός του κράτους αδυνατεί να ασκήσει επίσημα καθήκοντα - σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να διοριστούν «σύμβουλοι του κράτους» για να υποκαταστήσουν τον μονάρχη. 

Προς το παρόν περιλαμβάνει τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα Εδουάρδο, με τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Άντριου να μην καλούνται πλέον ως μη εργαζόμενοι βασιλικοί.

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο - Μίλησαν μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του 75χρονου με καρκίνο (βίντεο)

Παράλληλα, σύμφωνα με το BBC, ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον βασιλιά για τη διάγνωσή του και θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να τον δει τις επόμενες ημέρες.

Αυτή η "επίσκεψη" έχει βάλει πολλούς σε σκέψεις για το εάν θα επαναπροσδιοριστεί η σχέση των δύο αδερφών.

Τώρα, που ο πατέρας τους είναι άρρωστος και θα απέχει από τις υποχρεώσεις τους, μήπως σκεφτεί την επιστροφή του ο "άσωτος" 39χρονος;

Βέβαια, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δε βρίσκεται και σε πολύ καλή συναισθηματική κατάσταση, γιατί πέρα από τον Κάρολο, φροντίζει ήδη τη σύζυγο του Κέιτ, που πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική, έπειτα από άγνωστη εγχείρηση στην κοιλιά.

Και με τη σειρά της, η 42χρονη royal σίγουρα δεν είναι σε θέση ακόμη να επανέλθει και να εμφανίζεται σε δημόσια event.

Διαβάστε ακόμη: Live από το BBC - Βασιλιάς Κάρολος ο Γ' διαγνώσθηκε με καρκίνο - Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Επομένως, ο κλήρος πέφτει στη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα και την μικρότερη αδερφή του Άννα.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος "prognosis is good" - Ο Κάρολος και οι γιατροί του είναι πολύ θετικοί - "Η κατάσταση διαγνώστηκε "έγκαιρα"

Οι γυναίκες αυτές θα πρέπει να αναλάβουν επιπλέον καθήκοντα (πέραν από αυτά που ήδη έχουν) για όσο χρειαστεί, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω σύγχυση στα ανάκτορα.



instagram @from.birkhall.with.love

Βέβαια, η Καμίλα κι εκείνη είναι μεγάλη σε ηλικία, 76 ετών συγκεκριμένα, οπότε υπάρχει ένας περιορισμός στο κατά πόσο μπορεί να τρέχει πάνω κάτω.

Η πριγκίπισσα Άννα, 73 ετών έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια και "στρατιώτης" και μπορεί να τα βγάλει εις πέρας.

ΓΙα αυτό άλλωστε, την ξεχώριζε και η μητέρα της Ελισάβετ.

Για τον πειθαρχημένο χαρακτήρα και την υπακοή της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος εισήχθη στις 26/1 στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη «διορθωτική επέμβαση» που αφορά διογκωμένο προστάτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun.

Ο βασιλιάς έφθασε στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, "The London Clinic" κι έμεινε δύο βράδια.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Εισήχθη σήμερα στο νοσοκομείο - Θα υποβληθεί σε επέμβαση προστάτη (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο: Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ του μετά την εγχείρηση προστάτη (βίντεο)

Την Κυριακή (4/2) ο Κάρολος επισκέφθηκε την εκκλησία στην πρώτη του δημόσια έξοδο μετά την επέμβαση στον προστάτη.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Οι γιατροί δεν του έδωσαν εξιτήριο, παραμένει στο νοσοκομείο - Φήμες για επιπλοκή μετά την εγχείρηση προστάτη - 4 φορές τον επισκέφθηκε η Καμίλα (βίντεο)

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να βγει νικητής μέσα από αυτήν την περιπέτεια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ