Βασιλιάς Κάρολος: Οι γιατροί δεν του έδωσαν εξιτήριο, παραμένει στο νοσοκομείο - Φήμες για επιπλοκή μετά την εγχείρηση προστάτη - 4 φορές τον επισκέφθηκε η Καμίλα (βίντεο)

Ο βασιλιάς Κάρολος θα μείνει εκτός υποχρεώσεων για έναν μήνα

Η συνεχιζόμενη παραμονή του βασιλιά Καρόλου στο νοσοκομείο πήρε παράταση καθώς αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στον προστάτη, πυροδοτώντας ανησυχίες για την υγεία του μονάρχη.

Ο 75χρονος Βασιλιάς Κάρολος σχεδίαζε να μείνει στο νοσοκομείο, το ίδιο όπου νοσηλεύεται και η Κέιτ Μίντλετον, μόνο για δύο νύχτες μετά την επέμβαση της Παρασκευής, όμως οι γιατροί δεν του έδωσαν εξιτήριο.

 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσουν φήμες για το εάν η επέμβαση ήταν ή όχι επιτυχημένη, αν προέκυψε κάποια μετεγχειρητική επιπλοκή ή υπάρχει και κάτι άλλο, δεδομένου ότι το Παλάτι τηρεί «σιγή ασυρμάτου» για την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ που νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο: Πώς πέρασε το πρώτο βράδυ του μετά την εγχείρηση προστάτη (βίντεο)

Μια πηγή είπε στη Sun: «Ο Κάρολος θα έμενε στο νοσοκομείο για περισσότερες από δύο νύχτες μόνο εάν υπήρχε κάποιο απροσδόκητο πρόβλημα». Πρόσθεσαν ότι η επιπλέον νύχτα στην κλινική «είναι απολύτως προληπτική», αλλά μπορεί να προκαλέσει «κάποια ανησυχία».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς το Παλάτι επιβεβαίωσε ότι ο μονάρχης ενδεχομένως να χρειαστεί να αναρρώσει για έναν μήνα, ακυρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις του το διάστημα αυτό, μεταδίδει η Daily Mail. Θα έχει μια «περίοδο ανάρρωσης», αναφέρει το Sky News, αλλά μόλις πάρει εξιτήριο θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με κυβερνητικά έγγραφα.

Η βασίλισσα Καμίλα επισκέφθηκε τον βασιλιά το βράδυ της Κυριακής και εθεάθη χαμογελαστή στο πίσω μέρος του μαύρου Audi της καθώς έφευγε.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Είχε εξωμήτριο ή χολή; Παγωμένη η Βρετανία από το διπλό χειρουργείο των Βασιλιά & επόμενης Βασίλισσας

Ήταν η τέταρτη επίσκεψη της βασίλισσας στον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ