Ο Σωτήρης Λαμάι μιλάει για την αποχώρησή του από το Survivor: «Αν έμενα με Τζέιμς μέσα -Τζέιμς, Αλέξης και Λαμάι δεν θα είχε προηγούμενο στην ελληνική τηλεόραση» (βίντεο)

Τα είπε όλα!

Ο Σωτήρης Λαμάι μίλησε στην κάμερα του «Γειά σου» και έκανε κάποιες δηλώσεις για το Survivor, καθώς αποχώρησε από το ριάλιτι προκειμένου να παραμείνει ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος ήταν τραυματισμένος.

Αρχικά, για τη μονομαχία ανάμεσα στον ίδιο και τον Σταμάτη, σχολίασε: «Έπαιξα καθαρά με ό, τι είχε η ψυχή μου μέσα. Ο Σταμάτης από την αρχή είχε πάρα πολύ άγχος. Έτρεμε, έτρεμε όλη την ώρα, με το που χτύπησε ήταν δηλαδή σε πολύ κακή κατάσταση. Ήταν στενοχωρημένος, προβληματισμένος και τον έβλεπα και μαράζωνα και εγώ μαζί του. Τον αγκάλιασα και του είπα: "Μέχρι εδώ ήταν, εμένα η ώρα μου έφτασε. Θα πρέπει να πάω στον γιο μου, να πάω στην οικογένειά μου". Μου έλεγε "όχι, όχι". Του έλεγα "δεν χρειάζεται να μου πεις". Τον αγκάλιασα και είπαμε "πάμε να το τελειώσουμε"».

Για το γεγονός ότι κάποια στιγμή τον είχε χαρακτηρίσει «γλίτσα», απάντησε: «Το "γλίτσας" το είχα πει μέσα σε εισαγωγικά λίγο.

Δεν μετανιώνω για πράγματα που λέω, γιατί κάποια πράγματα όσο καλός άνθρωπος και αν είσαι όσον αφορά το παιχνίδι, στο παιχνίδι μέσα μπορεί και να είναι».

Διαβάστε επίσης: Survivor: Ο Σωτήρης Λαμάι αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο – Τα λόγια του συγκινούν – «Να αφήνουμε ωραία πρότυπα στα παιδιά μας» (βίντεο)

«Ο Αλέξης είναι κοντά στον δικό μου τρόπου σκέψης, καλό παιδί» είπε για τον Αλέξα Παππά.

Σε ερώτηση για το ποιος θεωρεί ότι θα κερδίσει, ο Σωτήρης Λαμάι δήλωσε: «Σίγουρα θα φτασει ο Φάνης νομιζω ότι το έχω βρει το παιχνίδι, το έχει βρει γιατί έφυγε ο Λαμάι. Το αξίζει ένα άνρθωπος που θεωρώ ότι για μένα αδικείται αυτή την στιγμή και δεν μ' αρέσει καθόλου αυτό, είναι η Δώρα. Μια μάνα 47 χρονών και μάχεται σαν να είναι 15 με 4 παιδιά. Αν μου έλεγες που θα το έδινα θα το έδινα στον Γιάννη τον Περπατάρη».

 

 

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Αγία Τριάδα: Ασημίνα, Δαλάκα και Αλέξης. Είμαι 39 χρονών αλλά τόση μπιφτέκα φίλε και έχω και ψητοπωλεία, δεν έχω ξαναδεί. Αν κάποιος μας βλέπεις και έχει άμεση ανάγκη για ψήστες, νομίζω ότι έχω την κατάλληλη τριάδα.Θεωρώ ότι η Ασημίνα είναι πιο καθαρό παιδί από τη Δαλάκα. Είναι πιο αφελής και παρορμητική. Η Κατερίνα είναι εγκέφαλος, νομίζω ότι είναι και από τον Παπά... Γιατί και εγώ είδα κάποια πράγματα που δεν τα δείχνουν οι κάμερες. Είναι πανέξυπνη, πανέξυπνη, το ξέρει το παιχνίδι καλύτερα από τον οποιονδήποτε».

Τέλος, για την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο διαγωνιστικό ριάλιτι, σημείωσε: «Ο Τζέιμς είναι ένα παιδί που με βοήθησε πάρα πολύ, είναι φίλος μου χρόνια από τη Ρόδο. Αν έμενα με Τζέιμς, αυτό που θα γινόταν εγώ, Τζέιμς και Λαμάι δεν θα είχε προηγούμενο στην ελληνική τηλεόραση»

Διαβάστε ακόμη: Survivor: "Έσπασε" ο Λαμάι: «Το παιδί μου είναι στο φάσμα του αυτισμού, δούλευα 20 ώρες τη μέρα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ