Αλέξης Παππάς: «Το 1990 περνούσαμε τα σύνορα με τους γονείς μου για να επιστρέψουμε στην πατρίδα» (βίντεο)

Μέσα από το Survivor

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Αλέξης Παππάς.

Λίγες μέρες πριν το συμβούλιο και την ανακοίνωση της απόφασης του κοινού ο ηθοποιός κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν και θυμάται τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν οι γονείς του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη Βόρεια Ήπειρο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ενώ ο ίδιος ήταν σε μικρή ηλικία.

 

 

«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση, αν είναι να οριοθετήσω μια δύσκολη στιγμή -που ουσιαστικά δεν τη βίωσα τόσο έντονα, αλλά τη θυμάμαι, και αυτό με κρατάει σε όλες τις άλλες δυσκολίες που έχω αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, και στα ταξίδια μου που ήμουν μόνος μου-, ήταν η στιγμή που οι γονείς μου, η οικογένειά μου, αποφάσισαν το 1990 να μεταφερθούμε από τη Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να γυρίσουν στα πάτρια εδάφη»

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάμε το βράδυ με προσοχή τα βουνά και τα στενά περάσματα μέσα στο βουνό, ο ένας πίσω από τον άλλον. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μάνα να χάνει το παιδί της επειδή γλίστρησε στα χιόνια, και ο από πίσω της, τής έκλεισε το στόμα για να μην κλάψει και ακουστεί από τους Αλβανούς στρατιώτες και μας γυρίσουν πίσω. Αυτό είναι κάτι που όταν το θυμάμαι με συγκινεί και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ