Ένα καταπληκτικό βίντεο μας χάρισε ο Jared Leto: Ανέβηκε με αναρρίχηση στον 18ο όροφο του Empire State Building

Ο πρώτο άνθρωπος που σκαρφαλώνει νόμιμα το Κτήριο Empire State...

Η αγάπη του Jared Leto για την αναρρίχηση είναι ευρέως γνωστή και την Πέμπτη έγινε ο πρώτος άνθρωπος που σκαρφάλωσε νόμιμα το Κτήριο Empire State.

Δείτε τον παρακάτω:

 

Ο λόγος που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο είναι διπλός. Πρώτον, ήταν κάτι που είχε στην bucket list εδώ και καιρό, και δεύτερον ήταν μια κίνηση για την προώθηση της επερχόμενης παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματός του "30 Seconds to Mars".

"Το κτίριο είναι μια απόδειξη όλων των πραγμάτων που μπορούν να γίνουν στον κόσμο αν βάλουμε το μυαλό μας σε αυτό, που είναι σε μεγάλο βαθμό η έμπνευση πίσω από το πιο πρόσφατο άλμπουμ μας, 'It's The End Of The World But It's A Beautiful Day'", είπε ο Leto στο περιοδικό People.

Σύμφωνα με το Today, ο Leto σκαρφάλωνε για περίπου 20 λεπτά, από τους ορόφους 86-104 και κατέληξε σχεδόν στα 397 μέτρα στον αέρα. Οι υπεύθυνοι του Empire State επιβεβαίωσαν στο EW ότι είναι το πρώτο άτομο που πέτυχε νόμιμα το κατόρθωμα.

"Ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος παρά νευρικός, για να πω την αλήθεια", είπε ο Leto. "Αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό,τι πίστευα ότι θα ήταν. Μόνο η αντοχή που χρειάστηκε, η αντοχή που χρειάστηκε - και ήταν πολύ κοφτερό".

O Leto έχει κερδίσει Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στο "Dallas Buyers Club" (2013), ενώ πιο πρόσφατα τον είδαμε στην μίνι-σειρά "WeCrashed" και στις ταινίες "House of Gucci" (2021) και "Morbius" (2022).

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης σκαρφαλώνει κάποιο κτήριο. Πιο πρόσφατα τον είδαμε να επιχειρεί να σκαρφαλώσει στο πολυτελές Ξενοδοχείο De Rome στο Βερολίνο, αλλά τότε το είχε προσπαθήσει χωρίς κάποιον ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ