Βενσάν Κασέλ ετών 56 - Νάρα Μπαπτίστα 27: "Είσαι τα πάντα και ακόμα περισσότερα" (φωτό)

Full in love!

Προχώρησε στην προσωπική του ζωή ο Βενσάν Κασέλ μετά το χωρισμό του με την Tina Kunakey.

Νέα θηλυκή παρουσία λοιπόν τον συντροφεύει και το όνομα αυτής ... Νάρα Μπαπτίστα!

Διαβάστε ακόμη: Tina Kunakey: Διακοπές με τον καλλονό Ισπανό ηθοποιό, Victor Santiago - Ήταν τελικά ο 3ος άνθρωπος στο γάμος με τον Βενσάν Κασέλ;

Πρόσφατα η Νάρα μοιράστηκε με τους 46,8 χιλιάδες ακολούθους της κάποιες φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει ανέμελη μέσα στο μπικίνι της.

 

 

Αφήστε με να χορέψω για το σώμα μου να είναι odara. Το πρόσωπό μου, τα οπίσθιά μου να μείνουν οντάρα. Αφήστε με να τραγουδήσω για να είναι ο κόσμος odara. Για να είναι όλα ένα σπάνιο κόσμημα. Οτιδήποτε ονειρεύεσαι. Θα τραγουδήσω και θα χορέψω...», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Ο 56χρονος φυσικά και δε γινόταν να μη σχολιάσει από κάτω λέγοντας: «Είσαι τα πάντα και ακόμα περισσότερα».

384376630_351109080587138_5452984075115742284_n

instagram @narahbaptista

 

 

 

 

H Μπαπτίστα, 27 ετών είναι μοντέλο και συνεργάζεται με το πρακτορείο «Elite Models LA» στις ΗΠΑ. H καταγωγή της είναι από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και μάλιστα είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Miss Universe Australia» το 2020. Είναι επίσης μέλος του κινήματος «Black Lives Matter».

Διαβάστε ακόμη: Βενσάν Κασέλ - Τίνα Κουνάκι: Την έκανε delete, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την 26χρονη καλλονή σύζυγο του - Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Εκπληκτική μπορούμε να πούμε ωστόσο ότι είναι η ομοιότητα με την πρώην του.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιές ανάβει στην παραλία η φρεσκοχωρισμένη Tina Kunakey - το out of this world κορμί της Βραζιλιάνας (φωτό)

Η Κουνάκεϊ, η οποία είναι και εκείνη μοντέλο, παντρεύτηκε τον Κασέλ το 2018, αλλά η σχέση τους έληξε απότομα πριν λίγους μήνες και καμία από τις δύο πλευρές δεν μίλησε ποτέ για τους λόγους που έφεραν το τέλος της ένωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ