Tina Kunakey: Διακοπές με τον καλλονό Ισπανό ηθοποιό, Victor Santiago - Ήταν τελικά ο 3ος άνθρωπος στο γάμος με τον Βενσάν Κασέλ;

Τι συμβαίνει άραγε;

Ο Vincent Cassel και η Tina Kunakey δεν είναι πλέον ζευγάρι, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης και πέντε γάμου.

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους , η Tina Kunakey εθέαθη να κάνει βόλτα πλάι σε έναν καλλονό Ισπανό ηθοποιό ονόματι, Victor Santiago.

Διαβάστε ακόμη: Bενσάν Kασέλ: Η πρώην σύζυγος του, Tina Kunakey σε μία άκρως προκλητική πόζα - Με ένα κοχύλι στα επίμαχα (φωτό)

Η βόλτα της Tina Kunakey και του Victor Santiago έκανε τους θαυμαστές να αναρωτηθούν για τη σχέση του μοντέλου με τον Vincent Cassel και συγκεκριμένα εάν τον απάτησε με τον ηθοποιό.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο και οι δυο τους μπορεί απλά να είναι πολύ καλοί φίλοι.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιές ανάβει στην παραλία η φρεσκοχωρισμένη Tina Kunakey - το out of this world κορμί της Βραζιλιάνας (φωτό)

Ο Víctor Antonio Santiago Negrón, γνωστός ως Víctor (γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1983, στη Villalba του Πουέρτο Ρίκο) είναι τραγουδιστής, παρουσιαστής και ηθοποιός. Είναι γνωστός ως ένας από τους φιναλίστ της τέταρτης σεζόν του reality/talent show Objetivo Fama'.

 

 

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 56χρονος Vincent Cassel και η 26χρονη Tina Kunakey έγιναν ζευγάρι το 2017, παντρεύτηκαν το 2018 και έφεραν αμέσως στον κόσμο την κόρη τους, Amazonie.

 

 

Ο γοητευτικός Γάλλος star υπήρξε παντρεμένος επι 14 χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Monica Bellucci, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 18χρονη Deva και την 12χρονη  Léonie.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ