Θρήνος κηδεία της 20χρονης Μαριάννας - «Η καπετάνισσά μας αυτή τη στιγμή ταξιδεύει» (βίντεο)

Συντετριμμένοι οι γονείς, ο αδελφός, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της φορώντας λευκά ρούχα και με λουλούδια είπαν τον τελευταίο αντίο στη Μαρία-Άννα Τσίγκα, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ζηπάρι της Κω.

Το τελευταίο αντίο στην 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία νόσησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί της. Την αποχαιρέτησαν με λευκά ρούχα και λουλούδια.

H κηδεία της τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ζηπάρι Κω , σε κλίμα οδύνης. 

Άγνωστος παραμένει ακόμα ο λόγος για τον οποίο η 20χρονη δόκιμος έχασε τη ζωή της στο πρώτο της ταξίδι. Όπως φαίνεται η νεαρή κοπέλα πέθανε από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα, πιθανότατα μετά από τσίμπημα από κάποιο μολυσμένο κουνούπι. Λίγες μέρες νωρίτερα η Μαριάννα είχε επισκεφθεί το Ντουμπάι όπου αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και παραπονέθηκε για εξανθήματα που έβγαζε στο σώμα της.

 

 

Η μητέρα της μίλησε στο MEGA λίγο πριν την κηδεία της: «Σήμερα θα κηδέψουμε την κούκλα μας, τον άγγελό μας, τη καπετάνισσά μας. Η καπετάνισσά μας που ήθελε να ταξιδεύει. Ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και το έκανε. Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί, δεν έχει βγει τίποτα ακόμα, δεν έχουν βγει τίποτα από τα πορίσματα ή η ιατροδικαστική έκθεση.

 

 

Οι άνθρωποι θέλανε πάρα πολύ να σώσουν το παιδί μας, προσπάθησαν όλοι. Η καπετάνισσά μας αυτή τη στιγμή ταξιδεύει, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα… αυτό που ήθελε να κάνει, ταξιδεύει στις θάλασσες».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ