Ο Λάκης Γαβαλάς για τον Κασσελάκη: Γιατί να με πειράζει το αγόρι; - Υπάρχουν πολλοί γκέι ήδη στη Βουλή

Ο Λάκης Γαβαλάς απαντάει για τον καταιγισμό σχολίων γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, ρωτήθηκε για τα σχόλια που έχει δεχθεί τελευταία ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Fay's Time", ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν και το ζήτημα του Στέφανου Κασσελάκη. Σχολίασε επίσης και την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου.

Πιο αναλυτικά, είπε:

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα σήμερα. Έχουμε πολλούς γκέι στη Βουλή, και γυναίκες και άντρες. Θέλετε να αναλύσουμε αυτούς; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω μια κριτική σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει ένα σύντροφο. Αν είμαστε μοντέρνοι και η σύζυγός μου βγαίνει τώρα με μια τσάντα επώνυμη, με γυμνό τον ποπό της επειδή τον έφτιαξε μόλις, με πειράζει ο Κασσελάκης; Για να συμμορφωθούμε στα πράγματα σε παρακαλώ».

Όσον αφορά την Έφη Αχτσιόγλου είπε: «Αν και οι δύο ήταν σε ένα μουσείο, ο ένας στη μια μεριά του τοίχου και ο άλλος στην άλλη, στου Κασσελάκη θα ήθελες να κάτσεις σε ένα κασελάκι και να τον δεις περισσότερη ώρα. Στον άλλο θα περνούσες έτσι».

Ακόμη μίλησε και για την πρόσφατη ημίγυμνη φωτογραφία του, τονίζοντας ότι «Το σώμα μου το αγαπώ και το προστατεύω γιατί θεωρώ ότι είναι ένα τεθωρακισμένο στον πόλεμο της καθημερινότητας».

 

 

 

 

Η τηλεοπτική εμφάνιση σε σειρά της ΕΡΤ και η Emily in Paris

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ "Σύρματα", στην οποία θα παίξει τον ρόλο ενός φυλακισμένου. Επίσης, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να παίξει και στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Emily in Paris.

«Στα Σύρματα κάνω έναν φυλακισμένο. Είπα το "ναι" γιατί μου άρεσε πολύ το σενάριο. Στη Μύκονο γνώρισα πολλούς σκηνοθέτες και μπορεί να παίξω στο Emily in Paris».

Διαβάστε επίσης: Λάκης Γαβαλάς - ήρθε η στιγμή να ποζάρει τελείως γυμνός: "Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποιος είναι ο ωραιότερος; (φωτό)

 

 

Σε ανάρτησή του στο Instagram σχολίασε, τέλος, τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα που έχουν συμβεί στη χώρα.

Σημείωσε ότι: " Καλησπερα φιλοι μου.. Πριν προτρεξετε να κρινετε την συμπεριφορα μου στα σοσιαλ, σας εξηγω οτι η δουλεια μου αυτη καθ'εαυτη ειναι η προσφορα μου στο life style με οποιο τροπο αυτο ειναι Εφικτό...
Φυσικα και με στενοχωρουν τα γεγονοτα που πραγματικα ειναι λυπηρα και σκληρα..

Εγω θελω να συνεχισω την δραση μου στα επαγγελματικα μου, που δυστυχως πρεπει διαρκως να τα διαφημιζω ωστε να ανηκω στο στερέωμα αυτο και να παραγω εργο οπως ολοι οι ομοιοι μου σε ολες τις περιοχες του πλανητη που συμβαινουν τοσο τραγικες συνθηκες..

Σε αυτο το ποστ μου δεν απολογουμε απλα θελω να σας δειξω οτι οι θυλικες τσαντες δεν ειναι πλεον φετιχ μονο των γυναικων.. Δειτε εδω εμενα και τον #harrystyles, που Επάξια το υιοθετούμε..."

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ