Όταν ο Stanley Tucci, μάλλον ασχημούτσικος, φοράει το σατέν οινοπνευματί Gucci κοστούμι, γίνεται ουάου (φωτό)

Άλλος άνθρωπος!

Μπορεί ένα κοστούμι να κάνει τη διαφορα; Κι όμως μπορεί!

Έτσι και στην περίπτωση του Stanley Tucci, ο οποίος ποζάρει μέσα στο τέλειο σατέν οινοπνευματί κοστούμι Tom Ford της σεζόν '23. 

Συγκεκριμένα, ντύθηκε επίσημα για τις ανάγκες της φωτογράφησης για την online ιστοσελίδα gqitalia και δείχνει πιο κομψός από ποτέ!

Ο Στάνλεϊ Τούτσι (Stanley Tucci) (11 Νοεμβρίου 1960) είναι Αμερικανός ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης. Παίζοντας ως ηθοποιός από νεαρή ηλικία, έκανε το ντεμπούτο του στην ταινία το Prizzi's Honor του 1985 και έπαιξε μια μεγάλη ποικιλία υποστηρικτικών ρόλων σε πολλές μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Χόλιγουντ. Έχει επίσης παίξει ως ηθοποιός σε πολλές ταινίες, ξεκινώντας με την ταινία A Modern Affair του 1996.

Κέρδισε τρία βραβεία Emmy: Για την τηλεοπτική ταινία Winchell του 1998, στην οποία έπαιξε τον ρόλο του τίτλου, για την εμφάνιση του στην τηλεοπτική σειρά Monk και ως παραγωγός της σειράς Park Bench με τον Steve Buscemi. Ο Τούτσι ήταν υποψήφιος για το βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Υποστηρικτικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Παραδεισένια Οστά (2009). Είναι υποψήφιος για ένα βραβείο Grammy για το καλύτερο λεκτικό άλμπουμ για παιδιά, για το One and Only Shrek! .

Προσωπική ζωή

Η πρώτη σύζυγος του Τούτσι, Kathryn "Kate" Tucci (1962), πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2009. Ήταν κοινωνική λειτουργός και πρώην σύζυγος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Αλέξανδρου R. Scott, του μεγαλύτερου γιου των ηθοποιών Colleen Dewhurst και George C. Scott. Αυτή και ο Τούτσι παντρεύτηκαν το 1995 και είχαν τρία παιδιά. Το ζευγάρι μεγάλωσε επίσης τα δύο παιδιά της Kate από τον προηγούμενο γάμο της. Ο Τούτσι εγκατέλειψε τη σύζυγό του το 2002 και είχε σχέση με την ηθοποιό Edie Falco, με την οποία εμφανίστηκε στο Broadway στους Frankie και Johnny του Terrence McNally στο Clair de Lune, αλλά η σχέση τελείωσε και επέστρεψε στη γυναίκα και τα παιδιά του.




Το 2011, ο Τούτσι αρραβωνιάστηκε με τον Felicity Blunt, έναν αγγλικό λογοτεχνικό πράκτορα. Είναι η μεγαλύτερη αδελφή της ηθοποιού Emily Blunt, η οποία συμπρωταγωνίστηκε με τον Τούτσι στο The Devil Wears Prada και σύστησε το ζευγάρι αρκετά χρόνια αργότερα, στο γάμο της. Ο Τούτσι και η Blunt παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το καλοκαίρι του 2012, που ακολουθείται από ένα μεγαλύτερο σεβασμό στο Middle Temple Hall στο Λονδίνο, στις 29 Σεπτεμβρίου, 2012. Το ζευγάρι ζει στο Barnes, Λονδίνο και έχει ένα γιο, Matteo Oliver (γενν. Ιανουάριος 2015) και μια κόρη, Emilia Giovanna (γενν. Απρίλιος 2018).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ