Τζένιφερ Άνιστον: Τι είναι αυτό που την εκνευρίζει με το που το ακούει; - "Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει"

Σε mood εξομολόγησης η ηθοποιός

Η Τζένιφερ Άνιστον σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue μοιράστηκε την περιφρόνησή της για ένα συγκεκριμένο «κομπλιμέντο» που το βρίσκει ενοχλητικό και έκανε την τοποθέτησή της.

Η ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη συνήθεια της κοινωνίας να χρησιμοποιεί δείκτες που σχετίζονται με την ηλικία για να αξιολογεί και να επαινεί άτομα.

Διαβάστε ακόμη: Reese Witherspoon: Τα χρόνια πολλά στην Jennifer Aniston για τα γενέθλιά της - «Τι δώρο να πηγαίνω στη δουλειά με την αδερφή μου» (φωτό)

«Αυτή είναι μια συνήθεια της κοινωνίας ότι έχουμε αυτούς τους δείκτες όπως “Λοιπόν, είσαι σε αυτό το στάδιο, οπότε για την ηλικία σου…” Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει», είπε η Τζένιφερ Άνιστον.

Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός τόνισε ότι νιώθει καλύτερα σωματικά τώρα από ότι στα νεότερά της χρόνια. «Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ό,τι στα 20 μου. Αισθάνομαι καλύτερα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Όλα είναι 100 % καλύτερα».

ANISTON

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε επίσης αναγνώρισε τη σημασία της διατήρησης της ευημερίας της καθώς μεγαλώνει. «Θέλω να είμαι ευημερούσα, δεν θέλω απλώς να είμαι ζωντανή», εξέφρασε με πάθος.

Σε μια πρόσφατη ομιλία της στο Today εμβάθυνε περαιτέρω αποκαλύπτοντας τις ανησυχίες της σχετικά με τη φυσική παρακμή τα επόμενα χρόνια. «Αν πρόκειται να γίνω 75, 85 ετών, δεν θέλω να είμαι σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν θέλω να χρειαστεί κάποιος να με σηκώσει και να με πάρει στο μπάνιο».

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Άνιστον: Αψεγάδιαστη με το μίνι chandelier φόρεμα στην πρεμιέρα της - Διαχρονική ομορφιά που... ζαλίζει! (φωτό - βίντεο)

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι υπέρμαχος της μεθόδου Pvolve και την ενσωματώνει στο πρόγραμμα γυμναστικής της και η ηθοποιος εστιάζει τώρα σε μικρότερες προπονήσεις που κυμαίνονται από 10 έως 20 λεπτά.

«Κάντε μόνο 10 έως 20 λεπτά, μπορείτε να κάνετε τα πάντα για 10 έως 20 λεπτά. Αρχίζεις να το απολαμβάνεις. Πραγματικά πιέζω τον εαυτό μου . Απλά αρχίζεις να νιώθεις αμέσως αυτές τις ενδορφίνες και αυτή την ενέργεια», σημείωσε παρακινώντας το κοινό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ