Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους – Την κοιτούν & «λιώνουν» !

Τρισευτυχισμένοι!

Πριν από κάποιες εβδομάδες, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η σύζυγός του Αφροδίτη Σκαφιδά υποδέχθηκαν στον κόσμο της κορούλα τους. 

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έκανε Πάσχα μαζί με την νεογέννητη κόρη του.

«Για εμάς το Πάσχα φέτος είναι διαφορετικό…!!!Το άγιο φως ας φωτίζει τις ψυχές μας. Χριστός Ανέστη», έγραψε ο Πύρρος Δήμας στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα: Πύρρος Δήμας για το επιθέτου της κόρης του: «Η Μαρία το έχει αλλάξει από τότε που έχασε τη μητέρα της» - «Δεν με πείραξε καθόλου» (βίντεο)

 «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε», ανέφερε ο Πύρρος Δήμας δήλωση του στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ.

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Ο Πύρρος Δήμας παντρεύτηκε την Αφροδίτη Σκαφιδά, τον Φεβρουάριο στον Αγιο Γεώργιο στο Καβούρι, έχοντας δίπλα του λίγους συγγενείς και φίλους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια. 

Ο Πύρρος Δήμας ήταν παντρεμένος για 22 χρόνια με την Αναστασία Σδούγκου, την οποία και «έχασε» από καρκίνο το 2018. Με την Αναστασία έκανα τέσσερα παιδιά, 2 αγόρια και 2 κορίτσια.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πύρρος Δήμας πλέει σε «πελάγη ευτυχίας»: «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ