Weston Cage: Ο γιός του Nicolas Cage κατηγορείται ότι κακοποίησε την μητέρα του – Η καημένη είχε μαυρισμένο μάτι & πολλές μελανιές (φωτό)

Προσοχή σκληρές εικόνες!

Γουέστον Κέιτζ, γιός του πασίγνωστου ηθοποιού Νίκολας Κέιτζ κατηγορείται ότι χτύπησε άγρια την μητέρα του, καθώς η Κριστίνα Φούλτον απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι με μαυρισμένο μάτι και πολλές μελανιές. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ ο Γουέστον χαρακτηρίστηκε ύποπτος σε μια αναφορά για ξυλοδαρμό που αφορούσε τη Φούλτον σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στις 28 Απριλίου.

Ο καυγάς μητέρας και γιού ξεκίνησε ως λεκτική συμπλοκή πριν γίνει γρήγορα βίαιος.

Οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν στο σπίτι της ηθοποιού, αλλά δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα: Nicolas Cage: Αυτή είναι η Γιαπωνέζα 5η σύζυγός του - μοντέλο μόλις 26 ετών! - ποιες ήταν οι άλλες 4 γυναίκες του (φωτό & βίντεο)

Την Κυριακή, η Φούλτον φωτογραφήθηκε σε ένα παρκόμετρο με μώλωπες σε όλο της το πρόσωπο. Ενώ ο μώλωπας κάτω από το μάτι της ήταν ιδιαίτερα εμφανής, στα μάγουλα και το μέτωπό της υπήρχαν κίτρινα σημάδια που ξεθώριαζαν.

Βάσει των πληροφοριών οι αστυνομικές αρχές καθορίζουν αν η υπόθεση θα θεωρηθεί ως κακούργημα σωματικής βλάβης.

 Ωστόσο, δεν έχουν γίνει συλλήψεις, καθώς ο 33χρονος Γουέστον είχε φύγει όταν έφτασαν οι αστυνομικοί.

Για την ιστορία, ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ είχε σχέση με την ηθοποιό Κριστίνα Φούλτον για 16 χρόνια και απέκτησαν τον Γουέστον.

Διαβάστε ακόμα: Τι συμβαίνει με τον Νίκολας Κέιτζ; Το βίντεο με τον ξυπόλητο, μεθυσμένο σταρ - τον πέρασαν για άστεγο & τον έδιωξαν - πώς ξόδεψε 150 εκατ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ