Πωλείται ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα συν βίλα - μαμούθ με 17 υπνοδωμάτια, για 450 εκ δολ - 22 μπάνια, 2700 τμ (φωτό)

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Στη ιστοσελίδα της αμερικανικής εταιρείας αγοράς ακινήτων Zillow, έχει καταχωρηθεί ένα ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα και ένα υπερπολυτελές ακίνητο που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας!

Σύμφωνα με την αγγελία το νησί των 105 στρεμμάτων και η 2.700 τ.μ. βίλα - η οποία διαθέτει 17 υπνοδωμάτια, 22 μπάνια και ανέσεις όπως σπά, γυμναστήριο και κελάρι με κρασιά - κοστίζει $450,000,000.  Την οροφή της κύριας κατοικίας κοσμεί δε, ένα γυάλινος θόλος ύψους 20 μέτρων, που έχει το σχήμα κρεμμυδιού.

Στη περιγραφή διαβάζουμε μεταξύ άλλων: «Η εκπληκτική πανοραμική θέα στο Αιγαίο και την Πελοπόννησο σας περιμένει σε αυτήν την ιδιωτική νησιωτική όαση που σχεδιάστηκε και επιμελήθηκε ο ιδρυτής της Alpha Industries, Miles Bron».

Ακόμα προστίθεται ότι είναι «το τέλειο καταφύγιο για παρέες φίλων, οικογενειών και εχθρών» και πως το «ακίνητο διαθέτει επτά ιδιωτικές βίλες στούντιο – η καθεμία εμπνευσμένη από ένα διαφορετικό τσάκρα, έξι πισίνες, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο για ιδιωτικές προπονήσεις, πλούσιους κήπους και ένα πλήθος διασκεδαστικών χώρων, συμπεριλαμβανομένου ενός βυθισμένου καθιστικού και μιας τεράστιας τραπεζαρίας, ιδανική για τη φιλοξενία των πιο περίτεχνων πάρτι μυστηρίου φόνων».

Μεγάλα γλυπτά και έργα τέχνης - συμπεριλαμβανομένων έργων του Banksy και του Francis Bacon - κοσμούν τους χώρους της βίλας.

Και αν μερικές λέξεις όπως ο «θόλος-κρεμμύδι», οι «εχθροί» και τα «πάρτυ μυστηρίου φόνων» σας τράβηξαν την προσοχή, έχουμε να σας πούμε ότι δεν πρόκειται για πραγματική αγγελία αλλά για το promotion της νέας ταινίας του Netflix «Glass Onion: A Knives Out Mystery», η οποία γυρίστηκε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι.

Βλέπετε στο film ο επιλεκτος ντετέκτιβ «Benoit Blanc» - τον οποίο και υποδύεται ο Daniel Craig - ταξιδεύει στην Ελλάδα για να λύσει ένα μυστήριο.

Ο κεντερικός ήρας του film φτάνει στο ιδιωτικό νησί ενός δισεκατομμυριούχου (ο Edward Norton ως Miles Bron) όπου πρόκειται να φιλοξενηθεί σε μια πολυτελή έπαυλη, μαζί με μια ετερόκλητη παρέα φίλων που συναντιούνται κάθε χρόνο.

Ωστόσο όλα ανατρέπονται όταν ο οικοδεσπότης τους ενημερώνει ότι πρόκειται να γίνει μια δολοφονία… η δική του!

Όσο για το που γυρίστηκε πραγματικά η ταινία, η παραγωγή χρησιμοποίησε, για τις ανάγκες του film, την Villa 20 του Amanzoe Resort, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: zillow.com

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Η επιτυχία της «Αεράκι» ακούγεται στη νέα ταινία του Ντάνιελ Γκρέγκ, που είχε γυριστεί στην Ελλάδα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ