Glass Onion: Το τρέιλερ της ταινίας με «πρωταγωνίστρια» τις Σπέτσες - Ο Daniel Craig ώριμος γόης με φόντο Ποσειδώνιο

Πρόκειται για την συνέχεια του «Knives Out», με μεγάλος μέρος της ταινίας να γυρίζεται στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού

Κυκλοφόρησε το τρείλερ της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery», με πρωταγωνιστές τον πάντα γοητευτικό Daniel Craig και τις... Σπέτσες!

Ο επιλεκτος ντετέκτιβ «Benoit Blanc», τον οποίο και υποδύεται ο 54χρονος Βρετανός ηθοποιός επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και ταξιδεύει  στην Ελλάδα για να λύσει ένα μυστήριο.

Τους ύποπτους υποδύονται οι Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline μαζί με σπέσιαλ εμφανίσεις των Kate Hudson και Dave Bautista.

Πρόκειται για την συνέχεια του «Knives Out», με μεγάλος μέρος της ταινίας να γυρίζεται στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Ο κεντερικός ήρας του film φτάνει στο ιδιωτικό νησί ενός δισεκατομμυριούχου (Edward Norton) όπου πρόκειται να φιλοξενηθεί σε μια πολυτελή έπαυλη, μαζί με μια ετερόκλητη παρέα φίλων που συναντιούνται κάθε χρόνο. Ωστόσο όλα ανατρέπονται όταν ο οικοδεσπότης τους ενημερώνει ότι πρόκειται να γίνει μια δολοφονία… η δική του!

Η ταινία γυρίστηκε στην χώρα μας από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021 και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Το Netflix ανακοίνωσε τον περασμένο χρόνο ότι αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του «Knives Out franchise» (Το Glass Onion και το Knives Out 3) μετά από μία συμφωνία μαμούθ ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας την, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ τη μεγαλύτερη αγορά ταινίας στην ιστορία του Netflix.  

Η πρώτη ταινία  «Knives Out» κυκλοφόρησε από τη Lionsgate το φθινόπωρο του 2019, με εισπράξεις στα ταμεία 311 εκατ. δολάρια και προυπολογισμό μόλις 40 εκατ.  δολαρίων, σύμφωνα με το Indiewire

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ