Ελένη Φουρέιρα: Η επιτυχία της «Αεράκι» ακούγεται στη νέα ταινία του Ντάνιελ Γκρέγκ, που είχε γυριστεί στην Ελλάδα (φωτό)

«Ντύνει» μία από τις σκηνές!

Νέα επιτυχία για την Ελένη Φουρέιρα, αφού το hit της «Αεράκι (Το θηλυκό)» ακούγεται στη νέα ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery» (Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2), στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Κρεγκ!

Η παραγωγή επέλεξε το  «Αεράκι (Το Θηλυκό)», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Κυριάκου Ντούμου για να «ντύσει» μία από τις σκηνές. Ειδικότερα το τραγούδι ακούγεται τη στιγμή που οι πρωταγωνιστές φτάνουν από τις ΗΠΑ σε μία αποβάθρα στην Ελλάδα, για να επιβιβαστούν σ’ ένα γιοτ το οποίο θα τους μεταφέρει στο νησί όπου θα ξεδιπλωθεί η ιστορία.

Υπενθυμίζεται ότι το film, που έκανε πρεμιέρα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο - όπου και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές - γυρίστηκε στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι. Πλέον η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Ο επιλεκτος ντετέκτιβ «Benoit Blanc», τον οποίο και υποδύεται ο 54χρονος Βρετανός ηθοποιός επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη και ταξιδεύει  στην Ελλάδα για να λύσει ένα μυστήριο.

Ο κεντερικός ήρωας φτάνει στο ιδιωτικό νησί ενός δισεκατομμυριούχου (Edward Norton) όπου πρόκειται να φιλοξενηθεί σε μια πολυτελή έπαυλη, μαζί με μια ετερόκλητη παρέα φίλων που συναντιούνται κάθε χρόνο. Ωστόσο όλα ανατρέπονται όταν ο οικοδεσπότης τους ενημερώνει ότι πρόκειται να γίνει μια δολοφονία… η δική του!

Το τραγούδι «Αεράκι» κυκλοφόρησε από την Panik Records τον Ιούλιο του 2021 και έχει γίνει πολυπλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις. Το music video, στο  στο οποίο η Ελένη Φουρέιρα «μαγεύει» ως σύγχρονη θεά Αφροδίτη - φορώντας archive δημιουργίες του εμβληματικού Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier - μετρά πάνω από 13 εκατομμύρια views στο Youtube.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ