Απίστευτο κ'ομως αληθινό! Γυναίκα έδεσε τα δόντια της με σύρμα.... για να σταματήσει να τρώει και να χάσει κιλά (φωτό - βίντεο)

Δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την τακτική που ακολούθησε... 

Μια γυναίκα από τη Νότια Αφρική φέρεται να έδεσε το στόμα της με σύρμα σε μια απελπισμένη προσπάθεια να χάσει βάρος για μια επέμβαση μείωσης στήθους.

Η Aviwe Mazosiwe προσπαθεί να χάσει βάρος και να φτάσει σε συγκεκριμένα κιλά για να μπορέσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μείωσης του στήθους που ελπίζει ότι θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής της.

Είχε καταφέρει να χάσει 12 κιλά με τη διαλειμματική νηστεία, αλλά αφού έφτασε σε ένα σημείο στο ταξίδι της απώλειας βάρους, η Νοτιοαφρικανή αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα.

She pulled back her lip in a video on TikTok to show the wires

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, τοποθέτησε σύρματα αδυνατίσματος στα δόντια της.

 

Πρόκειται για ορθοδοντικούς βραχίονες με σύρματα τυλιγμένα μέσα από αυτούς, οι οποίοι προσαρτώνται στα δόντια του χρήστη για να κρατούν τη γνάθο κλειστή. Πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη τακτική  απώλειας βάρους που έχει προσελκύσει πολλή κριτική στο διαδίκτυο, αφού η Aviwe άρχισε να μοιράζεται την εμπειρία της στο TikTok.

'' Δέχτηκα τόσα πολλά αρνητικά σχόλια, αλλά δεν μπορώ να τα θυμηθώ όλα, γιατί έκανα ό,τι μπορούσα για να μην επικεντρωθώ σε αυτά", δήλωσε η Aviwe στη βρετανική ταμπλόιντ The Sun.

"Ήμουν ακόμα πολύ νέα στην ίδια την εφαρμογή όταν άρχισα να μοιράζομαι το ταξίδι μου και τα αρνητικά σχόλια με έκαναν να θέλω να κλείσω το όλο θέμα", πρόσθεσε . "Αποφάσισα όμως να συνεχίσω, γιατί κατά κάποιο τρόπο ένιωθα ότι έπρεπε να το μοιραστώ. Εξάλλου, τα καλά σχόλια αντιστάθμισαν όλα τα αρνητικά σχόλια".

 Η Aviwe εγκατέστησε τα καλώδια στις 27 Ιουνίου, αφού προηγουμένως είχε χάσει 12 κιλά και σκόπευε να τα τοποθετήσει για έξι εβδομάδες.

 

Τελικά, τα έβαλε για επτά εβδομάδες και έχασε το εντυπωσιακό βάρος των 14,3 κιλών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 

 

 

Διατροφικά ήταν πλήρης με smoothies από φρούτα και λαχανικά, γιαούρτια και σούπα - την οποία αποκάλεσε το μυστικό της όπλο.

"Υπάρχει κάτι στο να τρώω κάτι αλμυρό που ικανοποιεί την πείνα μου και εξαφανίζει τις όποιες λιγούρες", εξήγησε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ