Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Στέλιος Ρόκος - Έχασε τον πολυαγαπημένο του αδερφό, Κώστα

O Kώστας Ρόκος έμενε στην Λήμνο... 

Δύσκολες ώρες ζει ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, καθώς ο αδελφός του Κώστας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο αγαπητός  επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή χθες  βράδυ, στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου προσήλθε  καθώς ένιωσε αδιαθεσία ..

 

 

Το άγγελμα του πρόωρου και ξαφνικού θανάτου έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, όπου ο Κώστας Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα .

 

 

 

Ο Κώστας, αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης  με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», όμως δεν έμεινε εκεί, στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε»  το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar   «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.

Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα  Sea Rokkos στον Κότσινα.

Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι. 

Ο Κώστας ήταν παντρεμένος με την Βάσω, Πατέρας  δυο υπέροχων  παιδιών είχε σπουδαίο  χιούμορ,  ήθος, δεινός ψαράς, μα πάνω  από όλα καλή καρδιά που όμως άδικα τον πρόδωσε….

 

 

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκος ετοιμάζετσι για την καλοκαιρινή περιοδεία του με την Μελίνα Ασλανίδου η οποία ξεκινάει στις 7 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ