Ο αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου αποκαλύπτει: «Σκέφτηκα να κάνω ενός τύπου ευθανασία στον πατέρα μου» - «H διασωλήνωση έγινε για τα μάτια του κόσμου» (βίντεο)

«Πέθανε λόγω μιας αναλγησίας και αλαζονείας που ήταν συνεχής» λέει ο Δημήτρης Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Καλλιάνου, αδελφού του Γιάννη Καλλιάνου που έχασαν το πατέρα τους στο νοσοκομείο «Αττικόν». 

Ο Χρήστος Καλλιάνος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε να κάνει «ενός τύπου ευθανασία» στον 79χρονο πατέρα του.

«Σκέφθηκα ακόμη και να φέρω ουσίες από το νοσοκομείο όπου εργάζομαι και να του κάνω ενός τύπου ευθανασία. Η διασωλήνωση του πατέρα μου έγινε για τα μάτια του κόσμου. Στον Άδωνι Γεωργιάδη θα απαντούσα ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν ήταν μπροστά, δεν ήταν γιατρός» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο αδελφός του Γιάννη Καλλιάνου.

«Χάθηκε ο μπαμπάς άδικα και είμαι και γιατρός και δεν μπορούσα να τον βοηθήσω. Πέθανε λόγω μιας αναλγησίας και αλαζονείας που ήταν συνεχής. Συγκλονίστηκα τόσο πολύ που αναρωτιόμουν αν ήμουν αδαής ή αν αυτοί ήταν άσχετοι» συμπλήρωσε ο ίδιος.


Δείτε ακόμα: «Κοβόταν η ανάσα του Γιάννη – Μας έλεγαν “παιδιά, οι εξετάσεις είναι καλές”, “ο άνθρωπος είναι καλά”»: Η σύζυγος του Καλλιάνου περιγράφει όσα έζησαν (βίντεο)

Σε νέες του δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Καλλιάνος υποστήριξε ότι ενώ βρισκόταν στο πλευρό του πατέρα του, φοιτητές ιατρικής και ειδικευόμενοι ιατροί ζητούσαν να τους μεταφέρει τις γνώσεις του για σειρά εξετάσεων και για την πορεία του ασθενούς πατέρα του.

«Είδα τον πατέρα μου τον Πέμπτη, ήταν σε κατάσταση σηπτικής καταπληξίας. Κατάλαβα ότι δεν πάει καλά, ζήτησα την βοήθεια του γιατρού, ο οποίος ήταν αλαζονικός και είχε πολύ κακή συμπεριφορά. Ένας αγγειοχειρουργός δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς το είδος της καταπληξίας που μπορεί να έχει ο ασθενής. Μπορεί να το πήρε εγωιστικά που του είπα εγώ τι έχει και του ζήτησα να υπάρχει μια άλλη επεμβατική βοήθεια στον πατέρα μου. Μου είπε ότι στην ΜΕΘ δεν μπαίνει αν δεν είναι διασωληνωμένος, μου έλεγε δηλαδή “αν δεν μπει στην Εντατική διασωληνωμένος, θα μείνει εδώ να πεθάνει”. Ποτέ δεν με αντιμετώπισε σαν γιατρό ούτε ανθρώπινα», είπε ο Χρήστος Καλλιάνος.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Μπαμπά μου σ' αγαπάω απέραντα» - «Φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο του Αττικού» (φωτό)


Διαβάστε ακόμα: Ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής απαντά μέσω των δικηγόρων του για την υπόθεση του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου: Η διασωλήνωση θα αποτελούσε εσφαλμένη ιατρική πράξη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ