Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Μπαμπά μου σ' αγαπάω απέραντα» - «Φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο του Αττικού» (φωτό)

«Θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ», συμπλήρωσε

Ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, αποχαιρετά τον πατέρα του μέσω μία συγκινητικής ανάρτησης στα social media.

Ο πατέρας του «έφυγε» από την ζωή σήμερα σε ηλικία 79 ετών.

«Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σ' αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδερφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της αγγειοχειρουργικής κλινικής» τόνισε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ό,τι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή».

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε πως ξεκίνησε η όλη η ιστορία με την περιπέτεια υγείας του πατέρα του Βουλευτή της Ν.Δ:

«Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, μας έλεγαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να μπει σε ΜΕΘ»: Καταγγέλλει ο Γιάννης Καλλιάνος - ΕΔΕ διέταξε το «Αττικόν» (βίντεο)

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου: Ο βουλευτής παρακαλούσε να τον βάλουν εγκαίρως σε ΜΕΘ – Έπαθε ανακοπή, τον έβαλαν, αλλά «έφυγε» (βίντεο)

Δάκρυσε ο Γιάννης Καλλιάνος για την υγεία του πατέρα του: «Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ, τελικά, έκανε ανακοπή, τον διασωλήνωσαν» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ