Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη & τα δίδυμα που περιμένει - Θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά & να τα μεγαλώσουμε με αγάπη & χαρά (βίντεο)

 

Οι ευχές του Γ. Παπαδάκη στην Ο. Κεφαλογιάννη!

Μετά την αποκάλυψη του γάμου με τον Μίνω Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως είναι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα παιδιά της. 

Μάλιστα η ίδια σήμερα μίλησε στην εκπομή του Γιώργου Παπαδάκη ''Καλημέρα Ελλάδα'', όπου ο παρουσιαστής της έστειλες τις ευχές του για τον γάμο και τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης. 

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι με μία – θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον σύντροφό σας – πολύ καλή η επιλογή που έκανε εκείνος, αλλά και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Και με ένα πόνο τα διδυμάκια σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με τη βουλευτή να απαντά: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδάκης θέλησε να κάνει χιούμορ, λέγοντας χαρακτηριστικά στη μέλλουσα μητέρα: «Τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει το ένα με το ΣΥΡΙΖΑ και το άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί εδώ που τα λέμε, από εσάς το περιμένω».

«Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά» απάντησε χαμογελώντας η κ. Κεφαλογιάννη.

Ο ονειρικός γάμος στις Σπέτσες

Στις Σπέτσες με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι.

Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η βουλευτής της ΝΔ αναρτώντας στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φορούσε το νυφικό της και φαινόταν το χέρι του συζύγου της περασμένο στον ώμο της.

 

 

Ωστόσο μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την πρώτη οικογενειακή πλέον φωτογραφία από το μυστήριο που τελέστηκε στο υπέροχο σπίτι που διαθέτει η οικογένεια Μάτσα στο νησί.

 

 

«Αυτή είναι η μόνη επίσημη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά το μυστήριο. Είναι ο θείος της Όλγας, Γιώργος Βαρδινογιάννης, η μητέρα της, το ζευγάρι και οι γονείς του Μίνου, Μάκης και Ρούλα Μάτσα» είπε μέσα από την εκπομπή του Mega ο Άρης Καβατζίκης προσθέτοντας ακόμα ότι:

«Κουμπάροι ήταν η αγαπημένη της εξαδέλφη και επιστήθια φίλη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η άλλη κουμπάρα ήταν η κα Τζένη Μήτση που ήταν από την πρώτη στιγμή υποστηρικτική και γλυκιά στη σχέση του Μίνου και της Όλγας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ