Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη περνά τις πολύ πρωινές ώρες στο ζώδιο του Αιγόκερου - Σήμερα είναι μια πιο θετική & σταθερή μέρα

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Μια συμφωνία σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο ή συνδυαστικά, μπορεί να έχετε οι γεννημένοι κοντά στις 19/4, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου. Σήμερα όμως, η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Τοξότη και ο έρωτας όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά, αλλά και σύνορα δεν έχει! Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με διαφορετική κουλτούρα, με ρίζες από το εξωτερικό ή ένα πολυταξιδεμένο άτομο. Ίσως κάνετε μια γνωριμία τις επόμενες ημέρες με κάποιον που μένει μακριά, μέσω διαδικτύου. Το σημαντικό είναι ότι γεννιέται πάλι μέσα σας το πνεύμα της περιπέτειας κι αρχίζετε να είστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Ταυτόχρονα ο Χείρωνας, γυρίζοντας σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, σας γεμίζει δύναμη, αυτοπεποίθηση και το δεύτερο δεκαπενθήμερο αποκτά άλλη διάσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αφορά τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου και μπορεί να φέρει μια θετική είδηση είτε μέσω του συντρόφου σας είτε μέσω κάποιου συνεργάτη. Κατά τα άλλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη μπορεί να δώσει μια πιο θερμή διάσταση στη σχέση ή το γάμο σας, αλλά από την άλλη να σας ξυπνήσει συναισθήματα ζήλιας ή και κτητικότητας. Για κάποιους μπορεί να ξυπνήσει και εμμονές. Πολύ καλύτερα μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα σε οικονομικά ζητήματα, που αφορούν χρηματοδοτήσεις, πιστώσεις, δάνεια, κάρτες, διατροφές, ασφάλειες, κληρονομιές. Δείτε από δω και κάτω πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποια ρύθμιση ή από κάποιο διακανονισμό. Κατά τα άλλα, είναι μια μέρα που σας βρίσκει σε μια φιλόδοξη φάση, σε σχέση με τα επαγγελματικά ή τις σπουδές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια θετική τροπή σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να πάρει η σημερινή μέρα, για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου. Άλλωστε, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ενδελεχώς οικονομικά ζητήματα. Στην πορεία της ημέρας η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη, στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών, δίνοντας έξτρα έμφαση σε αυτό τον τομέα. Από τώρα μέχρι τις 8/1, αν είστε μόνες-οι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α με προοπτικές μακράς δέσμευσης ή να μπείτε σε μια νέα και θετική συνεργασία. Ή αν είστε δεσμευμένοι να αποφασίσετε το επόμενο βήμα για τη σχέση σας. Για κάποιους, που έχει κλονιστεί η σχέση τους το προηγούμενο διάστημα, ίσως είναι η στιγμή να πάρουν απόσταση.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ