Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Καλοκαίρι 2016 94 κιλά, καλοκαίρι 2020 59 κιλά - Το μενού της δίαιτάς της (φωτό)

Άλλος άνθρωπος έγινε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια...

35 ολόκληρα κιλά έχασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Τζωρτζέλα Κόσιαβα!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tzortzela Kosiava (@tzortzelakosiava) on

 

Η ίδια μίλησε για τα κιλά που έχασε στη συνέντευξή της στο περιοδικό You Weekly και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαθανασίου, ενώ αποκάλυψε και την δίαιτα που ακολούθησε!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tzortzela Kosiava (@tzortzelakosiava) on

 

Μάλιστα, η Τζωρτζέλα, σε ανάρτησή της στο instagram, έγραψε σχετικά «Αδυνάτισα για λόγους υγείας κάτι που ήταν λάθος τόσα χρόνια να μην προσέχω την διατροφή μου, πλέον δεν λέω κάνω δίαιτα- μια λέξη που σιχαίνομαι, γιατί έχω κάνει παρά πολλές προσπάθειες με αποτέλεσμα να ξαναπαχαινω... Τώρα και σε όλη μου την ζωη θα κάνω σωστή διατροφή».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα ? έχω λάβει πολλά μηνύματα σας να με ρωτάτε την δίαιτα που ακολουθώ και αδυνάτισα, με αφορμή το θέμα που κάναμε στο @youweekly.gr με την δημοσιογράφο Μαρία Παπαθανασίου @pap2651 , θέλω να σας πω μερικές σκέψεις μου.... Αδυνάτισα για λόγους υγείας κάτι που ήταν λάθος τόσα χρόνια να μην προσέχω την διατροφή μου, πλέον δεν λέω κάνω δίαιτα μια λέξη που σιχαίνομαι γιατί έχω κάνει παρά πολλές προσπάθειες με αποτέλεσμα να ξαναπαχαινω, τώρα και σε όλη μου την ζωη θα κάνω σωστή διατροφή, πότε δεν είχα κόμπλεξ με τα κιλά μου και ούτε ζήλευα ένα καλλίγραμμο σώμα, έχω ακούσει και μάθει να με σχολιάζουν άσχημα με διάφορους χαρακτηρισμους, δεν έδινα σημασια γιατί για μένα και για όλους πρέπει να κοιτάμε τι κιλά κακίας, ματαιοδοξίας και ατιμιας κουβαλάμε πρώτα εμείς !!! Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός όπως και η εμφάνιση του, σας εύχομαι να έχετε έναν όμορφο Αύγουστο με υγεία και όλα τα άλλα παλεύονται, σας φιλώ ?❤️? #summerlook #happymood #blondewoman #beachlife #lifeisbeautiful

A post shared by Tzortzela Kosiava (@tzortzelakosiava) on

 

Η ίδια τόνισε επίσης πως «πότε δεν είχα κόμπλεξ με τα κιλά μου και ούτε ζήλευα ένα καλλίγραμμο σώμα, έχω ακούσει και μάθει να με σχολιάζουν άσχημα με διάφορους χαρακτηρισμουύς, δεν έδινα σημασία γιατί για μένα και για όλους πρέπει να κοιτάμε τι κιλά "κακίας, ματαιοδοξίας και ατιμίας" κουβαλάμε πρώτα εμείς».

Η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό και την διατροφή που ακολούθησε, η οποία αποτελείται από πολλά φρούτα και λαχανικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ