Ζώδια: Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει χαρούμενες εκπλήξεις σε πολλά ζώδια & δυσκολίες στον έρωτα σε κάποια άλλα

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

 

Περίεργη η σημερινή Δευτέρα... Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, θα φέρει ανέλπιστα χαρούμενες εκπλήξεις σε Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, ενώ η Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει πιέσεις και ίσως δυσκολίες σε έρωτα και χρήμα, σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά ώστε να συμβεί κάτι καλύτερο που εσείς θα το θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητικότητά σας και προσέχοντας τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στην ουσία των πραγμάτων και να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα επιτύχετε τα καλύτερα. Μη μείνετε στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις θα επιτύχετε μεγαλύτερες ικανοποιήσεις στο απώτερο μέλλον. Όσο ανικανοποίητοι και αν είστε θα υπάρχει δέλεαρ για να σας προσελκύσει.

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο στη ζωή σας από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τους με καλύτερες προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση, υπομονή και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δε γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν σωστά και στις κανονικές τους διαστάσεις, οπότε ανοίξτε διάλογο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε αυτό το μήνα για να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να καταφέρετε με άνεση να επιδιώξετε αυτά που σας ευχαριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η όποια μορφή πίεσης που μπορεί να δεχθείτε δεν απαγορεύει και την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε εύκαμπτοι στις ιδέες σας και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος θα αρχίσει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πολύ ευκολότερα τα εμπόδια που σας φαίνονται βουνό σύμφωνα με τον oroskopo.gr 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχύσετε την κατανόησή σας με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να αξιοποιήσετε άμεσα τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στο συναισθηματικό σας κόσμο και πνίγεστε, όμως, πολύ σύντομα θα υπάρξουν δυνατότητες για περισσότερη ικανοποίηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ