Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Έτσι θα κάνετε το άρωμά σας να διαρκεί όλη μέρα!

Μερικές συμβουλές για να μυρίζουμε πάντα όμορφα!

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που τα ρούχα γίνονται πιο ελαφρά και η ζέστη είναι έντονη, έχουμε όλοι την επιθυμία να μυρίζουμε όμορφα.

Μερικά μικρά μυστικά μπορούν να κάνουν το άρωμά μας να διαρκεί όλη την ημέρα.

1. Αν θέλετε το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο, μην το αποθηκεύετε στο μπάνιο σας ή σε άλλα υγρά, ζεστά μέρη. Η θερμότητα, το φως και η υγρασία θα καταστρέψουν το άρωμα και θα μειώσουν την ποιότητά του. Αντ’ αυτού, φυλάξτε το μπουκάλι σε δροσερά, ξηρά σημεία όπως στο δωμάτιό σας και μακριά από τα παράθυρα.

2. Τρίψτε βαζελίνη στα σημεία παλμών σας πριν ψεκάσετε το άρωμά σας για να το κάνετε να διαρκεί περισσότερο. Η βαζελίνη, η οποία είναι αποφρακτική, θα κρατήσει το άρωμα στο δέρμα σας περισσότερο από ό,τι εάν το είχατε ψεκάσει πάνω σε ξηρό δέρμα.

3. Εφαρμόστε ένα άοσμο γαλάκτωμα πριν από το άρωμά σας. Οι λιπαρές επιδερμίδες διατηρούν τα αρώματα περισσότερο, οπότε αν έχετε ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε πρώτα μια ενυδατική για να βοηθήσετε να «κλειδώσει» το άρωμα.

4. Ψεκάστε το άρωμά σας αμέσως μετά από το ντους και πριν ντυθείτε. Η υγρασία στο δέρμα σας θα σας βοηθήσει να «κλειδώσετε» το άρωμα. Αυτό θα αποτρέψει επίσης το άρωμα από το να αφήσει σημάδια σε λεπτά ρούχα ή κοσμήματα, όπως αναφέρει το in.gr.

5. Μην τρίψετε το άρωμα στους καρπούς σας μετά τον ψεκασμό. Εάν τρίβετε τους καρπούς σας, θα αναγκάσετε τις κορυφαίες νότες του αρώματος να εξαφανιστούν γρηγορότερα από ό,τι προορίζονταν και έτσι το άρωμά σας δε θα διαρκέσει τόσο πολύ.

6. Στοχεύστε στα σημεία σφυγμού και τις θερμές περιοχές στο σώμα σας όταν ψεκάζετε άρωμα. Για να κάνετε τη μυρωδιά να διαρκεί περισσότερο, επιλέξτε συγκεκριμένες περιοχές, όχι όλες μαζί. Οι θερμές περιοχές θα βοηθήσουν στη διάχυση του αρώματος σε ολόκληρο το σώμα σας. Μερικά τέτοια σημεία βρίσκονται πίσω από το αυτί σας, στο κάτω μέρος του λαιμού σας, στον καρπό σας, στον αγκώνα σας και πίσω από το γόνατό σας.

7. Ο ψεκασμός ενός αρωμάτων με βάση το αλκοόλ απευθείας στα μαλλιά σας θα τα αφυδατώσει, οπότε ψεκάστε το άρωμα στην βούρτσα σας πριν την περάσετε μέσα από τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας θα είναι ελαφρώς αρωματισμένα και άθικτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ