Τάμτα το κορίτσι με τα 1000 διαφορετικά πρόσωπα & τα 100 χρώματα στα μαλλιά! -Φώτο

Η Τάμτα Γκοντουάτζε γνωστή σε όλους ως Tamta είναι η τραγουδίστρια από τη Γεωργία που μπήκε αρχικά στη ζωή μας από το «Super Idol». 

Έκτοτε,  έχει αποκτήσει τρία βραβεία, ήταν υποψήφια για την Eurovision και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής και της ξένης Showbiz. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ενα μιούζικαλ, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει κάνει μια Guest εμφάνιση σε μια τηλεοπτική σειρά, έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά μια επίδειξη μόδας με μουσική και τώρα είναι κριτής στο X-factor.

Η 36χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε για πρώτη φορά, το 1995, σε ηλικία 14 ετών με έναν επίσης Γεωργιανό, ο οποίος ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερος της. Ο γάμος αυτός, έγινε κυρίως διότι την ίδια χρονιά, ήρθε στον κόσμο απρόοπτα και η κόρη τους, Άννυ. Έμειναν μαζί για έξι χρόνια, όπου και χώρισαν το 2001, τη χρονιά που η Τάμτα, έφυγε μόνιμα για την Ελλάδα με τη μητέρα, τον αδελφό και την κόρη της, αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

Για πολλά χρόνια, είχε δεσμό με τον Έλληνα μουσικό Γρηγόρη Πετράκο, ενώ από το 2015 μέχρι σήμερα, έχει σχέση με τον επιχειρηματία Πάρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο και συγκατοικούν.

Είναι ένα κοίτσι πολυτάλαντο που ξεχώρισε με το ιδιαίτερο στυλ της.  Έχει δοκιμάσει στα μαλλιά της όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου και του ξανθού, κοντά ή με τη χαρατηριστική αφάνα, με κορδέλες και με μπούκλες.

Φοράει ιδιαίτερα φορέματα, άλλες φορές εμφανίζεται πιο κοκέτα άλλες φορές υιοθετεί ένα street style.

Όσο για το μακιγιάζ; Άλλες φορές θα την δεις πολύ έντονα βαμμένη, με smokey eyes ή έντονα κραγιόν και άλλες φορές σχεδόν άβαφτη! Πάντα όμως με το χαμογέλο.

Εσύ ποια version της Ταμτα προτιμάς; 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ