Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Χαμός στο ΣτΕ: Τηλεφώνημα για βόμβα διέκοψε την συνεδρίαση για τις τηλεοπτικές άδειες

Ούτε 48 ώρες δεν έχουν περάσει από τη βομβιστική επίθεση κατά της εισαγγελέως Τσατάνη στην Ιπποκράτους και ένας νέος συναγερμός χτύπησε στην αστυνομία. 

Το πρωί της Παρασκευής (14.10.2016) άγνωστος τηλεφώνησε τόσο στο Βήμα όσο και στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στις 10:06, σχεδόν μισή ώρα αφού είχε ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Αμέσως ενημερώθηκαν άπαντες και άνδρες των ΤΕΕΜ έφτασαν για να ερευνήσουν για το αν υπάρχει όντως εκρηκτικός μηχανισμός.

 

Λόγω του τηλεφωνήματος για βόμβα απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς οι κάμερες που ήταν έξω από το δικαστικό μέγαρο καθώς και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Αν και αρχικά επικράτησε σύγχυση, τελικά η δεύτερη κρίσιμη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες διεκόπη. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει η συνεδρίαση μετα τον έλεγχο της αστυνομίας συο κτίριο του ΣτΕ ή θα συνεχιστεί άλλη μέρα.

 

Υπενθυμίζεται πως για πρόκειται για τη δεύτερη κρίσιμη διάσκεψη για το ζήτημα της χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Ήδη κατα τη διάρκεια της πρώτης διάσκέψης ο εισηγητής της υπόθεσης υποστήριξε ότι οι αιτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες!

Σήμερα αναμένεται να τοποθετούν λίγοι σύμβουλοι επικράτειας και να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ