Δημοσιογράφος από καθωσπρέπει οικογένεια & σχολείο έγινε διάσημη συνοδός πολυτελείας & δισεκατομμυριούχος

Η Samantha X, δημοσιογράφος και η πλέον πετυχημένη συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει ότι η ίδια έχει καταφέρει να βγάζει πολλά λεφτά από τις υπηρεσίες της ως συνοδός, 

Παράλληλα, η "συγγραφέας, ανύπαντρη μητέρα, δημοσιογράφος, συνοδός πολυτελείας και ειδική στο σεξ", κερδίζει αρκετά χρήματα και από το βιβλίο της, ενώ προσφέρει και τις  συμβουλές της σε όσους θέλουν να κάνουν σχέση...

Για το τελευταίο, χρεώνει τους άνδρες που θέλουν να μάθουν πώς θα ρίξουν μια γυναίκα περίπου 250 ευρώ, ενώ πουλάει σε συναδέλφους της προς 1.600 ευρώ ένα πακέτο για να ανεβάσουν το κασέ τους.

Όπως δηλώνει, είναι μια σύγχρονη γυναίκα που είναι αφιερωμένη στην ενδυνάμωση άλλων γυναικών. Έχει ανοίξει και γραφείο συνοδών που συστήνονται ως οι Άγγελοι της Samantha X.

Who is who

Η Amanda Goff μεγάλωσε στο Λονδίνο όπου πήγε σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία και κατάγεται από μια συντηρητική οικογένεια. Ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος που κυνηγούσε διασημότητες.

Το 2000 μετακόμισε στην Αυστραλία και το Σίδνεϊ. Εκεί δούλεψε ως δημοσιογράφος και έγινε ειδική σε θέματα ομορφιάς.

Μετά την κατάρρευση του γάμου της και μερικές αποτυχημένες σχέσεις αποφάσισε να γίνει συνοδός πολυτελείας και εγκατέλειψε και το πραγματικό της όνομα.

Πιστεύει ακράδαντα ότι είναι μια πολύ πιο ηθική καριέρα από εκείνη του δημοσιογράφου, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2014, η Samantha κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο που αφορά των μυστικά των συνοδών. Πλέον δίνει και συμβουλές για ζευγάρια, σε άνδρες και γυναίκες για τη σεξουαλική τους ζωή και πώς να τη φτιάξουν.

Η 41χρονη Samantha X, είναι μητέρα δύο παιδιών. Για τις υπηρεσίες της χρεώνει περίπου 670 ευρώ την ώρα και το τριπλάσιο ποσό για ένα ραντεβού για δείπνο με ό,τι προκύψει... Όπως λέει η εμφάνιση είναι το παν, αλλά μια συνοδός  πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένη για όσα συμβαίνουν στο κόσμο.

Μάλιστα προειδοποιεί ότι: «Όταν δείτε να γίνεται χρήση ναρκωτικών, κρατήστε αποστάσεις και προσπαθήστε να ελέγξετε την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνετε εν ώρα εργασίας. Αν το ένστικτό σας σάς πει ότι κάτι δεν πάει καλά, μη διστάσετε να την κοπανήσετε».

Η ίδια σε εξομολόγησή της έχει αναφέρει ότι κατάφερε να χτίσει μια βιομηχανία πάνω στις ανάγκες των ανδρών και ξέρει ότι ασχέτως το επάγγελμά τους, το κοινωνικό τους στάτους ή το πόσα χρήματα κερδίζουν, οι ανάγκες τους είναι ίδιες: «Μη με παρεξηγήσετε, λατρεύω να κάνω παρέα με άντρες. Αγαπώ την ανδροπρέπειά τους, τα μπράτσα τους, τη δύναμή τους, το χιούμορ τους. Αλλά, έχοντας περάσει ατελείωτες ώρες σε δωμάτια ξενοδοχείου μιλώντας μαζί τους και μπαίνοντας στο κεφάλι τους, είναι ξεκάθαρο σε μένα ότι είναι εξαιρετικά απλοϊκά πλάσματα. Όπως γράφω στο βιβλίο μου, “Hooked”, η απλότητά τους ήταν υπερβολικά πολύπλοκη για να την κατανοήσουν οι γυναίκες.»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ