Ακυρώνονται οι εκπομπές της Ρούλας αλλά & του Φουρθιώτη στην Σύρο - Συνάντηση με τον δικηγόρο της έχει η παρουσιάστρια

Στενοχωρημένη και εκνευρισμένη φέρεται σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η δημοφιλής παρουσιάστρια που αναγκάσθηκε να δώσει πρόωρο τέλος στο δυναμικό της comeback στην tv. 

Η Ρούλα Κορομηλά ισχυρίζεται ότι το κανάλι καθυστερούσε τις πληρωμές προς το προσωπικό που εργαζόταν στην εκπομπή της πράγμα το οποίο δημιουργούσε ένταση τόσο στην ίδια όσο και στους δικούς της συνεργάτες που έμεναν απλήρωτοι από τον Απρίλιο .

 

Αναφορικά με την επίμαχη εκπομπή στην Σύρο, η Ρούλα  δέχθηκε μεγάλη πίεση γιά να την συμπαρουσιάσει με τον Μένιο Φουρθιώτη . Από το Ε οι πληροφορίες λένε ότι ο παρουσιαστής και Εμπορικός Διευθυντής του σταθμού θα φρόντιζε με την παρουσία του και την διαφήμιση προιόντων στον αέρα  να εξασφαλιστούν οι  πόροι της ακριβής παραγωγής της εκπομπής .

 

 Σε αυτή την εκδοχή η Ρούλα αρνήθηκε κατηγορηματικά να συμπράξει και αποχώρησε εν μέσω  αντεγκλήσεων αφού έκρινε ότι κάτι τέτοιο θα την πρόσβαλε και θα την μείωνε. 

Η Ρούλα Κορομηλά ξεκίνησε συζητήσεις με τον γνωστό  δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό για να δώσει  την νομική απάντηση σε όσα διαδραματίστηκαν και την οδήγησαν στην απόφαση να κλείσει την πόρτα  του Ε. 

 

Μετά την χθεσινή γνωστοποίηση της αποχώρησης της Ρούλας Κορομηλά ο Δήμος Σύρου αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην πραγματοποίηση των δύο εκπομπών του Ε κρίνοντας - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι ετσι διακυβεύεται και η πολύχρονη και άριστη σχέση με την διάσημη παρουσιάστρια αλλά και η τεράστια ώθηση στον τουρισμό που είχε δοθεί μέσω των εκπομπών της . 

Οι δύο εκπομπές που ήταν προγραμματισμένο να βγουν στον αέρα από τη Σύρο, το «Μπράβο Ρούλα» και το «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» επομένως ακυρώνονται . Βεβαίως αναμένεται και η ανακοίνωση του Ε. 

 

Διαβάστε επίσης: Τι γράφει η Ρούλα Κορομηλά για την διακοπή της συνεργασίας με το Ε - Τι είπε ο Γ. Λιάγκας για το ίδιο θέμα

Ρούλα Κορομηλά: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της συνεργασίας με το Epsilon

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ