Story of the day: Μεθυσμένος πίθηκος κυνήγησε τους θαμώνες μπαρ με μαχαίρι - Φωτό & Βίντεο

Σε ένα μπαρ στην Βραζιλία έλαβε χώρα ένα πραγματικά αξιοπρόσεκτο και πρωτότυπο περιστατικό. 

Ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο άρπαξε αυτός ο μεθυσμένος πίθηκος και πήρε στο κυνήγι τους άνδρες θαμώνες αφήνοντας όμως ήσυχες τις πελάτισσες.

Ο καπουτσίνος πίθηκος έγινε επιθετικός όταν άρχισε να πίνει το ρούμι που άφηναν στα ποτήρια τους οι πελάτες του μπαρ, στην περιοχή Παραΐμπα. Ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος πίθηκος, όπως αναφέρει η Daily Mail, «χτυπημένος» από το ποτό, άρπαξε το μαχαίρι και επιτέθηκε στους άνδρες πελάτες του μπαρ.

Εκείνοι έντρομοι, έτρεχαν έξω από το κτήριο, με τον πίθηκο να τους κυνηγάει κραδαίνοντας το κουζινομάχαιρο. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ κάλεσε την πυροσβεστική για να μαζέψει το μεθυσμένο ζώο ενώ ένας θαμώνας ανέβασε βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο πίθηκος να έχει «κρυφτεί» στη στέγη για να μην τον πιάσουν.

Οι πυροσβέστες έπιασαν τελικά τον πίθηκο, παίρνοντάς του το μαχαίρι και στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο σε κοντινό δάσος. Ο ταραξίας όμως επέστρεψε και άρχισε να επιτίθεται στους κατοίκους της μικρής πόλης. Οι αρχές συσκέπτονται για το αν πρέπει να απελευθερώσουν το ζώο ή να το μεταφέρουν σε ασφαλές περιβάλλον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ