Αυτό είναι το διαιτολόγιο της Ζιζέλ για κορμί - λαμπάδα: Το αποκάλυψε ο προσωπικός της σεφ‏

Ένα τέτοιο σώμα, σαν της καλλίγραμμης Ζιζέλ, σίγουρα απαιτεί αρκετές θυσίες για να σχηματιστεί. Ιδού η διατροφή του γνωστού μοντέλου!

Η λευκή ζάχαρη, το αλεύρι, ο καφές, τα γαλακτοκομικά, η γλουτένη, τα μη βιολογικά προϊόντα και το ιωδιούχο αλάτι φαίνεται πως δεν έχουν καμία θέση στο τραπέζι του ζεύγους Ζιζέλ και Μπρέιντι. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο προσωπικός σεφ του ζεύγους.

Το μενού του λαμπερού ζευγαριού, όπως αναφέρει ο Άλλεν Κάμπελ, περιλαμβάνει μόνο φυτικά προϊόντα βιολογικής προέλευσης, το φαγητό μαγειρεύετε με λάδι καρύδας ενώ για νοστιμιά χρησιμοποιείται μόνο το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.

«Παίρνω συνειδητές αποφάσεις και τους βάζω να αγοράζουν τοπικά και βιολογικά προϊόντα, κι έτσι μένουν μακριά από μεταλλαγμένα και σκέφτονται επίσης για το μέλλον του πλανήτη και το μέλλον των ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά στην Dailymail ο Αλέν.


«Η φιλοσοφία μου είναι ότι η φυτική διατροφή έχει τη δύναμη για την πρόληψη των ασθενειών» δήλωσε και προσέθεσε: «Ακόμη και τα παιδιά έχουν κολλήσει με το σχέδιο των γονιών τους. Δεν αγγίζουν μακαρόνια, τυρί, κοτομπουκιές, και τηγανητές πατάτες» δήλωσε.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ