Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω - Αισιοδοξία & θετικά συναισθήματα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Λένε ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι η αλήθεια είναι πως με τον Άρη να κάνει θριαμβευτική είσοδο σήμερα σε ένα ζώδιο που αγαπά αλλά και κυβερνά γιατί εκφράζει την πύρινη φύση του, τον Κριό, χρειάζεται τόσο τόλμη, όσο και καλά αντανακλαστικά και αυτοπεποίθηση για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν ακολουθούμε το ένστικτό μας και δεν πάμε κόντρα στο πώς νιώθουμε. Ο Άρης στον Κριό από σήμερα μέχρι τις 09/06 έχει ως μότο «ανάλαβε δράση και πάρε πρωτοβουλίες» και θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η Μεγάλη Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία το πρωί, εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς τις απογευματινές ώρες. Οι θετικές όψεις της Σελήνης μέχρι και το απόγευμα μας χαρίζουν αισιόδοξη προοπτική και μας γεμίζουν με θετικά συναισθήματα. Το απόγευμα η Σελήνη χωρίς να μπει καν σε φάση κενής πορείας μπαίνει κατευθείαν στον Υδροχόο στις 18:19. Οι βραδινές ώρες είναι κάπως πιο ζόρικες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει απαιτητικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Οι όψεις αυτές μας κάνουν να νιώθουμε λίγο μελαγχολικοί ή να έχουμε δυσκολία να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας.

ΚΡΙΟΣ

Και να που έφτασε η μέρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, εξέρχεται από το πιο νεφελώδες, μυστικό, παρασκηνιακό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που πήρε θέση από τον Μάρτιο ακόμα τους Ιχθύς. Από σήμερα περνά στο ζώδιο σας για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η στιγμή λοιπόν να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί που θέλετε παρακάτω. Στο ζώδιο σας θα παραμείνει μέχρι τις 09/06 και θα σας επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Ένα από τα θετικά αυτής της επιρροής είναι η ενεργητικότητα που θα νιώθετε σαν να έχετε πιει λίτρα καφέ. Απλά μερικές φορές ο καφές πειράζει… και δημιουργεί και νευρικότητα. Αυτό καλό είναι να το περιορίσετε για να μην κάνετε αρένα την καθημερινότητα σας. Από σήμερα θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, πιο διεκδικητικοί αλλά και πιο… βιαστικοί και παρορμητικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 23 Μαρτίου που ο Άρης ξεκίνησε το ταξίδι του στους Ιχθύς πολλά έχουν αλλάξει στους στόχους, στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κι αποτελούν το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό δίκτυο. Ενδεχομένως κάποιες σχέσεις να δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα ή και να τελείωσαν. Μπορεί να κουραστήκατε με κάποιες συμπεριφορές και να πήρατε αποφάσεις να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά σας ταλαιπωρούν. Από σήμερα ο Άρης θα πάρει θέση στον Κριό και μέσα στον επόμενο ενάμισι μήνα θα βάλετε ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο. Θα θελήσετε να κάνετε μια εκκαθάριση και σε άλλα πράγματα στη ζωή σας και να κλείσετε κύκλους ανώφελων επαφών αλλά και συνηθειών σας. Στόχος περισσότερη υγεία παντού, ώστε τον Ιούνιο που θα περάσει στο ζώδιο σας να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο πιο πολλά υποσχόμενο. Η περίοδος αυτή μπορεί να έχει έντονη μυστική δράση, παρασκήνιο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά είναι ιδανική για να κάνετε μια προετοιμασία πάνω σε νέα σχέδια και να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 23/03 μέχρι τώρα που ο Άρης βρισκόταν στους Ιχθύς σας παίδεψε αρκετά είτε με θέματα δουλειάς είτε με θέματα του σπιτιού. Κυρίως όμως μπορεί να σας κούρασε με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας που αυξάνονταν και πληθύνονταν μέρα με τη μέρα. Πλέον από σήμερα θα έχει μια πιο φιλική σχέση με το ζώδιο σας καθώς περνά στον Κριό και θα νιώθετε μεγαλύτερη εύνοια και στήριξη από το περιβάλλον σας. Από τη νέα του θέση σάς καλεί να δουλέψετε όχι πιο σκληρά αλλά πιο έξυπνα και να μοιραστείτε τις ευθύνες και με άλλους στη ζωή σας ή να συνεργαστείτε περισσότερο για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας. Θα πρέπει να βρείτε λοιπόν τους κατάλληλους συνεργάτες, τη σωστή ομάδα ή τους ειδικούς εκείνους που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των ονείρων σας είτε αυτά αναφέρονται σε προσωπικούς στόχους είτε σε επαγγελματικούς. Θα είστε πιο κοινωνικοί επίσης και πιο πρόθυμοι για νέες γνωριμίες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ