Dennis: Ο διαβόητος ιδιοκτήτης οίκων ανοχής προαλείφεται για γερουσιαστής της Νεβάδα

Ο Dennis Hof, ιδιοκτήτης του Bunny Ranch, ενός δικτύου οίκων ανοχής στη Νεβάδα των ΗΠΑ, θέλει να “κατέβει” στις εκλογές, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNBC.

Ο ιδιοκτήτης των οίκων, και συνάμα πρωταγωνιστής της σειράς “Cathouse” του HBO, ανέφερε πως έχει συνθέσει μία επιτροπή διερεύνησης της πιθανότητας για να ψηφιστεί στην Γερουσία, στην θέση του Δημοκράτη Harry Reid, ο οποίος θα αποσυρθεί και δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2016. Ο Hof έγινε μέλος, πρόσφατα, του Libertarian Party.


“Είναι ώρα να καταλάβουν στην Ουάσινγκτον τί σημαίνει Νεβάδα”, ανέφερε ο Hof.
Μία καμπάνια για εκλογή γερουσιαστή δεν είναι και φθηνή, σύμφωνα με το CNBC, αλλά ο Hof δεν πρόκειται να δεχθεί δωρεές από γκρουπ ειδικών συμφερόντων αφού όπως ισχυρίζεται ο ίδιος έχει και λεφτά και γυναίκες. Ο λόγος για τον οποίο θα πάρει μέρος στην καμπάνια είναι ένας πολιτειακός νόμος ο οποίος ανεβάσει την φορολογία.
Ανέφερε πως “είναι ώρα για έναν businessman να μπει στην πολιτική. Από τους ανθρώπους που υπερψήφισαν τον φορο-νόμο, μόνο τέσσερις είχαν κάποτε τη διαχείριση μισθοδοσίας για την επιχείρησή τους”.


Ο Hof έκανε αναφορά και για τον άλλον... businessman που θέλει να γίνει υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ: “Όσα και να καταλογίζονται στον Trump, καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Εγώ κι αυτός είμαι αυτοί που πρέπει να σιγουρευτούμε πως οι επιχειρήσεις μας λειτουργούν κανονικά”.
Υπάρχουν ήδη εννιά οίκοι ανοχής Bunny Ranch στην Νεβάδα, ενώ ο Hof έχει και ένα στριπτιτζάδικο. Λόγω της προβολής του στο HBO ο Hof δεν συμφωνεί με αυτούς που υποθέτουν πως θα δεχτεί την κατακεραύνωση της κοινής γνώμης. “Κάθε οίκος εξυπηρετεί από 50 μέχρι 100 άτομα την ημέρα”. Πολλοί από αυτούς τους πελάτες του είπαν πως είναι πρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν την καμπάνια του. Και με τη χρήση των κοριτσιών μέσω social media, αυτή φαντάζει ήδη πετυχημένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ