Σωματότυπος χάρακας ή αχλάδι η ανάποδο τρίγωνο; Πώς να ντυθείς τώρα τις γιορτές !

Πόσες φορές στη καθιερωμένη βόλτα με φίλες στις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες εντυπωσιάζεσαι από ρούχα τα οποία δείχνουν υπέροχα κρεμασμένα, αλλά μόλις μπεις στο δοκιμαστήριο απογοητεύεσαι και την επόμενη μέρα ξεκινάς επισήμως δίαιτα; 

Η αλήθεια είναι πως στο 90% των περιπτώσεων δεν πάει κάτι «στραβά» με το σώμα σου, απλά πέφτεις σε ενδυματολογικές παγίδες που δεν σε αφήνουν να το αναδείξεις κατάλληλα και να στραφείς σε εκέινο το φόρεμα που θα σε κάνει να λάμπεις στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.


Ο σωματότυπος «αχλάδι» είναι ίσως αυτός που συναντάμε πιο συχνά στην χώρα μας. Διαθέτει αξιοπρεπές στήθος, γυμνασμένα χέρια, επίπεδη κοιλιά και μικρή μέση,αλλά χαρακτηρίζεται από έντονους γοφούς και λεκάνη μεγαλύτερη από τους ώμους. Εκμεταλλέυσου λοιπόν τους τέλειους κοιλιακούς σου και επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό crop top που είναι μία από τις πιο #hot τάσεις φέτος συνδυασμένο με μια maxi φούστα σε σκούρα απόχρωση που θα «κρύβει» τις ατέλειες.


Ο σωματότυπος «Μήλο» ή αλλιώς ανάποδο τρίγωνο, είναι πολύ συχνός και διακρίνεται για το πλούσιο στήθος, την «ανοιχτή» πλάτη και τα λεπτά πόδια.Οι γυναίκες με αυτό το σωματότυπο,πολύ συχνά συγκεντρώνουν κιλά στη περιοχή της κοιλιάς που αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» τους. Τι θα σου προτείναμε? Ένα μίνι φόρεμα σε ίσια γραμμή και μεταλλική αποχρώση συνδυασμένο με αξεσουάρ σε γήινους τόνους ή ένα σε γραμμή Audrey Hepburn που θα ανοίγει στο κάτω μέρος και θα αποκαλύπτει τις καλογυμνασμένες γάμπες σου.


Ο σωματότυπος «κλεψύδρα» είναι άκρως θηλυκός και χαρακτηρίζεται από έντονες καμπύλες και λεπτή μέση. Μπορείς να δοκιμάσεις είτε ένα εφαρμοστό midi φόρεμα που θα αναδείξει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις καμπύλες σου είτε να διαλέξεις ένα maxi φόρεμα με αέρινες πτυχώσεις που θα χαρίσει μαγική ισσοροπία στο σώμα σου και εύκολα θα κρύψει τα «αδύνατα» σημεία σου.


Ο σωματότυπος "χάρακας" χαρακτηρίζεται από την έλλειψη καμπυλών, τους στενούς γοφούς και το μικρό στήθος. Αρκετές γυναίκες παγιδεύονται στο σώμα τους το οπόιο πιστεύουν οτι «εκ φύσεως» δεν είναι θηλυκό και υιοθετούν ένα περισσότερο ανδρόγυνο προφίλ. Αν και το ανδρόγυνο είναι μια ιδιαίτερα αγαπητή και hot τάση και φέτος, γιατί δεν πειραματίζεσαι με βαθύ ντεκολτέ ή ένα δερμάτινο ψηλόμεσο σορτάσκι φέτος τις γιορτές? Έχεις ένα σώμα που μπορεί να υποστηρίξει πολλές ενδυματολογικές προτάσεις και φέτος θέλουμε να σε δούμε να δείχνεις και να νιώθεις πραγματική γύναίκα.

Πηγή: madamefigaro.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ