Και ο τίτλος του ειδώλου του στυλ απονέμεται στην κα Sex and the city Κάρι Μπράντσο και στον Τζέιμς Μποντ

Tο 29% των συμμετεχόντων απάντησαν ότι αναζητούν «τον τέλειο συνδυασμό αυτοπεποίθησης και στιλ» και το 18% το τέλειο σώμα που θα αναδείξει το ιδανικό ρούχο.



Μπορεί να μην αποτελεί και καμία μεγάλη έκπληξη αλλά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, γνωστότερη και ως Κάρι Μπράντσο, του Sex & the City ανακηρύχτηκε ως η πιο εμβληματική «φασιονίστα» ταινίας ή σειράς μυθοπλασίας σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα MyVoucherCodes.co.uk (το ηλεκτρονικό «εκδοτήριο» εισιτηρίων κ.α.) που διενήργησε τη σχετική online ψηφοφορία για να ανακαλύψει την ιέρεια του στιλ. Η αδυναμία της ηρωίδας της σειράς αλλά και της ηθοποιού που την ενσάρκωσε σε διάσημους οίκους και οι ενδιαφέρουσες - πετυχημένες ή μη - στιλιστικές της επιλογές στάθηκαν η αιτία να της δοθεί ο συγκεκριμένος τίτλος που… λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε ότι της ανήκει, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα.



Κι όσον αφορά στον αντρικό πληθυσμό, ο πιο εμβληματικός «φασιονίστας» που γέννησε ποτέ ταινία ή σειρά μυθοπλασίας δεν είναι άλλος από τον περίφημο πράκτορα 007 ή Τζέιμς Μποντ που πάντα κατορθώνει να βγαίνει ακόμα κι από την πιο επικίνδυνη αποστολή ατσαλάκωτος και κομψότατος.

Όταν ερωτήθηκαν τι ακριβώς αναζητούν σε ένα πρότυπο του στιλ, αληθινό ή όχι, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων απάντησε ότι θα πρέπει να «δείχνει καλός/η ανεξάρτητα με το τι ρούχο έχει επιλέξει να φορέσει. Επιπλέον, το 29% των συμμετεχόντων απάντησαν ότι αναζητούν «τον τέλειο συνδυασμό αυτοπεποίθησης και στιλ» και το 18% το τέλειο σώμα που θα αναδείξει το ιδανικό ρούχο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ