Μετά τον Christian Louboutin και τους θρυλικούς κόκκινους πάτους του... Σειρά έχουν οι εκθαμβωτικές γόβες της Taylor Reeve και οι εκκεντρικοί της πάτοι! (φωτό)

Η Αμερικανή σχεδιάστρια παπουτσιών Taylor Reeve και οι εκκεντρικές τις γόβες! 

Η Αμερικανή σχεδιάστρια παπουτσιών Taylor Reeve και οι εκκεντρικές τις γόβες! 


Λίγα λόγια για την Taylor Reeve:
Η αυτο-επονομαζόμενη ''τρελή ξανθιά από την Νότια Καλιφόρνια'' έχει ''κάνει δικό της όνομα'' ζωγραφίζοντας από μοτοσυκλέτες μέχρι σανίδες του σερφ.

Έχει δουλέψει για την Quicksilver, την Bell Helmets, την Dragon Alliance, και την Skullcandy και  τώρα χρησιμοποιεί τα ταλέντα της, για την ''άγρια'' - σύγχρονη γυναίκα μέσω της σειρά παπουτσιών ''TaylorSays''.


Αυτή η ''σκανδαλιστική'' σειρά παπουτσιών με μοναδικά σχέδια, εμπνευσμένη από λαμπερά χρώματα, ζωντανά όνειρα και επιθυμία για ζωή.

Το όραμα της Taylor είναι να δημιουργήσει σχέδια, τα οποία επιτρέπουν στην σύγχρονη γυναίκα να δείξει την μοναδικότητα της. 


 "Οι γόβες μου είναι σχεδιασμένες για διασκέδαση, για να εκφράζεις τον εαυτό σου και να νιώθεις ωραία με αυτόν'', λέει η ίδια.

Η Taylor Reeve με την ''φρέσκια'' προσέγγιση  της στην τέχνη που μπορεί να φορεθεί, αναμφίβολα σκαρφαλώνει με γοργούς ρυθμούς στην ''σκάλα'' της μόδας.

Μπείτε εδώ για να δείτε την πλήρη σειρά της: http://www.taylorsays.com/


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ