Ολυμπιακός: «Τρέλανε» την Ευρώπη με το 4-2 εκτός έδρας στα ημιτελικά του Conference League: Αποθέωση από τα διεθνή ΜΜΕ (φωτό & βίντεο)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στην έδρα της την Άστον Βίλα στο πρώτο αγώνα του ημιτελικού Conference League και τώρα την περιμένει στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα για να πάει στον τελικό

Μνημειώδης βραδιά για τον Ολυμπιακό! Σε ένα συγκλονιστικό 90λεπτο γεμάτο γκολ, ανατροπές, θέαμα και... καρδιοχτύπια, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Άστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» για άλλη μία φορά φέτος την ποδοσφαιρική Ευρώπη, «κούρσεψε» το Villa Park με το εκπληκτικό 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League, πήρε πολύ μεγάλο προβάδισμα και πλέον «αγγίζει» τον τελικό της 29ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Τα Highlights της αναμέτρησης

Κόντρα στην 4η ομάδα της εφετινής Premier League, ο Ολυμπιακός άριστα στημένος τακτικά και παρά τα μικρολαθάκια του, επέβαλλε το δικό του τέμπο και πήρε ένα ιστορικό διπλό, χάρις το χατ-τρικ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί (16’, 28’, 56’ πέν.) και το γκολ του Σαντιάγο Έσε (67’).

podosfairo-olimpiakos__7_

Με τον μαγικό Ελ Κααμπί να βγαίνει μπροστά με χατ τρικ και τους υπόλοιπους να ακολουθούν, οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ πάγωσαν το «Villa Park» και με τέσσερα γκολ έστησαν τη δική τους παράσταση μπροστά στο αγγλικό κοινό.

podosfairo-olimpiakos__6_

Φυσιολογικά η εκπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού έκανε γκελ στην Ευρώπη, η οποία δεν δίστασε να αποθεώσει τους Πειραιώτες για την τεσσάρα. Στην Αγγλία δε οι τίτλοι ήταν γλαφυροί για τη ραψωδία του Ολυμπιακού και μάλλον... ζοφεροί για το μέλλον των Villans στη διοργάνωση.

podosfairo-olimpiakos__1_

«Ο Ολυμπιακός γείωσε την Άστον Βίλα σε βραδιά μιζέριας» γράφει στον τίτλο της η «Telegraph», με το «Sky Sports» να στέκεται στο χατ τρικ του Ελ Κααμπί που «σόκαρε την Άστον Βίλα». «Τη ζάλισε και πλέον έχει να ανέβει.... βουνό» ήταν το σχόλιο των Independent και Guardian, ενώ οι «Marca» και «AS» στάθηκαν στο ισπανικό εμφύλιο των πάγκων και τη νίκη του Μεντιλίμπαρ επί του Έμερι.

podosfairo-olimpiakos__5_

Επικοί οι τίτλοι των ευρωπαϊκών Μέσων για τη νίκη του Ολυμπιακού:

  • Telegraph: «Ο Ολυμπιακός γείωσε την Άστον Βίλα σε βραδιά μιζέριας»
  • Sky Sports: «Το χατ τρικ του Ελ Κααμπί σοκάρει την Άστον Βίλα»
  • Independent: «Ο Ολυμπιακός με το ένα πόδι στον τελικό. Εχει να ανέβει... βουνό η Άστον Βίλα στον επαναληπτικό»
  • AS: «Σκληρό χτύπημα από τον Μεντιλίμπαρ στον Εμερι. Ο Ολυμπιακός κέρδισε εκτός έδρας την Άστον Βίλα και πλησίασε στον τελικό»
  • Marca: «Έκπληξη Ολυμπιακού στο Villa Park, o Μεντιλίμπαρ νίκησε τον Έμερι»
  • GOAL: «Ο Ελ Κααμπί στέλνει ακόμα πιο κοντά στον αποκλεισμό την Άστον Βίλα. Οι ελπίδες του Ουνάι Έμερι να φτάσει σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό κρέμονται από μια κλωστή»
  • Guardian: «Ο Ελ Κααμπί με χατ-τρικ ζάλισε την Άστον Βίλα στη Conference League. Πλέον, χρειάζεται μια... ηρωική βραδιά για να βρεθεί στον τελικό η αγγλική ομάδα» 
  •  L'Equipe: «Ο Ολυμπιακός ζάλισε την Άστον Βίλα. Οι Άγγλοι έπεσαν θύμα έκπληξης και πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο ματς στον επαναληπτικό για να προκριθούν»
     

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ