Tι λέει το ζώδιό σας για την Πέμπτη; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη!

ΚΡΙΟΣ Σήμερα είναι η μέρα για να υποστηρίξετε τις αποφάσεις σας. Μην αφήνετε άλλους να σας επηρεάζουν. Τα πράγματα είναι υπέρ σας, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε αισιόδοξοι και δυναμικοί. Ακολουθήστε την καρδιά σας! Ο ανάδρομος Ουρανός στον Κριό φέρνει ορισμένα ζητήματα στην επιφάνεια. Έχετε μια καλή ευκαιρία να επιλύσετε δυσάρεστες καταστάσεις, ειδικά μετά από συνάντησή σας με ένα σημαντικό πρόσωπο. Φερθείτε με διπλωματία και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Προσοχή σε μικροατυχήματα και μικροπαρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Ένα στοιχείο εξαπάτησης εισέρχεται στο χώρο εργασίας σήμερα, οπότε να είστε επιπλέον προσεκτικοί ποιους και τι εμπιστεύεστε. Να είστε σε επιφυλακή για άτομα που προσπαθούν να σας πουλήσουν μια τρελή ιδέα ή ένα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι πλανητικές όψεις σάς βοηθούν να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να ελέγξετε τη συναισθηματική ισορροπία σας. Έχετε την τάση να δίνετε όλη σας την ενέργεια προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους άλλους. Είναι πολύ σημαντικό όμως να μην ξεχνάτε και τις δικές σας ανάγκες. Κάποιες ασκήσεις γιόγκα θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά, συν ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την τόνωση των μυών σας. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ Οι σχέσεις σας φαίνεται να είναι σε αναμονή και νιώθετε σαν να έχετε κατά κάποιο τρόπο αποκοπεί από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Μήπως κάνετε εσείς κάποιο λάθος; Προσπαθήστε να κουβεντιάσετε ψύχραιμα ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε κάποιες ισορροπίες. Στα επαγγελματικά, θα χρειαστεί ίσως να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα, καθώς πράγματα που έχετε εδώ και αρκετούς μήνες ‘στα σκαριά’ θα αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα είναι καλοκαιράκι και όλα βαίνουν με αργούς ρυθμούς. Παράλληλα όμως, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ανασυνταχθείτε και να προσέξετε και λίγο τη διατροφή σας εμπλουτίζοντάς την με φρούτα και λαχανικά. Κι επειδή ‘είμαστε ό,τι τρώμε’, ξεχάστε το junk food και προτιμήστε την πολύτιμη για την υγεία σας μεσογειακή κουζίνα. Βάλτε τη μαγειρική στη ζωή σας και δε θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάποιο άτομο της οικογένειας σας έχει πληγωθεί πολύ από τη συμπεριφορά σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας. Δείξτε την ανάλογη κατανόηση και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας με ωριμότητα και μεγαλοθυμία. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, είναι μια εξαιρετική ημέρα για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, καθώς θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν σας δίνει περισσότερη ευχαρίστηση αυτήν την εποχή. Ξεκινήστε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα και ποιος ξέρει, ίσως και να προκύψει και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αυτήν την εποχή είστε ολίγον τι επιρρεπείς σε κρυολογήματα. Μήπως ήρθε η ώρα να ελαττώσετε και το κάπνισμα για να ανασάνει και λίγο το πνευμονάκι σας; Αντί να ανάψετε τσιγάρο, κάντε καλύτερα 10 λεπτά ποδήλατο ή βαράκια ή διάδρομο και θα ανταμειφθείτε.

ΛΕΩΝ Μπορεί στα οικονομικά σας να υπάρχει κάποια στασιμότητα, αλλά προκύπτει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα συντελέσει στην βελτίωση τους και θα σας κάνει να νιώσετε δημιουργικοί και πλήρεις. Στο χέρι σας είναι να αντεπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ικανότητές σας και να φροντίσετε ώστε να είστε συνεπείς. Ίσως κάποιοι να νιώθετε κουρασμένοι ψυχολογικά (σα να σας πάτησε οδοστρωτήρας) γι’ αυτό προσπαθήστε να βρείτε διεξόδους για να αποβάλλετε το στρες, και το κυριότερο αρχίστε να βλέπετε με αισιοδοξία το μέλλον. Τα καλύτερα έπονται. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι κατάλληλη εποχή για να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Προσέξτε τις ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνετε, γιατί το hangover είναι ό,τι χειρότερο μ’ αυτή τη ζέστη…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάποια οικογενειακά ζητήματα συνεχίζουν να σας στενοχωρούν και δε σας αφήνουν να επικεντρωθείτε σε σημαντικά θέματα σε σχέση με τη δουλειά σας. Κάντε την αυτοκριτική σας και μην ρίχνετε το βάρος της ευθύνης μόνο στους άλλους. Για κάποιους από εσάς ήταν ένα αρκετά δύσκολο διάστημα αυτό του καλοκαιριού, όμως συμβαίνουν και θετικά πράγματα τα οποία δυστυχώς τα προσπερνάτε απαρατήρητα. Η εμμονή σας σε κάποια θέματα δε σας αφήνει να χαρείτε αυτά που έχετε και μιζεριάζετε πολλές φορές χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Είπαμε να κάνετε κάποια πιο προσεγμένη διατροφή αλλά μάλλον έχετε ξεπεράσει το όριο της αφαγίας. Πέντε μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας οπωσδήποτε και πολύ νεράκι, είναι η συνταγή για να μπορέσετε να χάσετε τα περιττά κιλά των διακοπών, και να διατηρήσετε ένα υγιές σωματικό βάρος.

ΖΥΓΟΣ Περνάτε μια δύσκολη φάση καθώς κάποιες ιδέες σας δε βλέπετε να έχουν ανταπόκριση, με αποτέλεσμα να μη νιώθετε και τόσο παραγωγικοί και χρήσιμοι. Κάντε λίγη υπομονή και όλη αυτή η αρνητικότητα θα περάσει. Προσπαθείτε συνέχεια να λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν κι όχι αυτό που πραγματικά σκέφτεστε. Καλό είναι το τακτ αλλά με μέτρο. Δεν είστε υποχρεωμένοι να χρυσώνετε το χάπι κάθε φορά ώστε να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό και είναι καιρός να σκεφθείτε και λίγο τον εαυτό σας. Ερωτικά δεν είστε και στα καλύτερά σας και η πεσμένη ψυχολογία σας δε σας βοηθάει καθόλου. Επιδιώξτε να διασκεδάσετε. Μια καλή ταινία σ έναν θερινό κινηματογράφο θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε και λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάποια νομικά ζητήματα σε σχέση με κληρονομικά σάς απασχολούν αυτό το διάστημα. Πιστεύετε πως έχετε εξετάσει όλες τις παραμέτρους αλλά κάποια λεπτομέρεια που σας διαφεύγει μπορεί να αποβεί καταστροφική. Συμβουλευθείτε κάποιον επαγγελματία και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Δεν έχετε αφήσει συναυλία για συναυλία και φεστιβάλ για φεστιβάλ. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε και λίγο και με την οικογένειά σας και να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος δεν είναι και σίγουρο πως θα έχουν την κατάληξη που θα θέλατε. Μην αφήνετε τον ενθουσιασμό να σας συνεπάρει γιατί μπορεί να πέσετε κι απ’ τα σύννεφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Με τη Σελήνη στον Καρκίνο, ξεκινάει μια φάση για την κοινωνική σας ζωή που δεν θα προλαβαίνετε ούτε το σπίτι να δείτε . Μέσα στο τρέξιμο της ημέρας και όλες τις καθημερινές σας υποχρεώσεις μην ξεχάσετε να είστε υπομονετικοί ειδικά με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που ίσως νιώθετε τώρα τελευταία πως έχουν στην κυριολεξία αγκιστρωθεί από πάνω σας. Προσπαθήστε να δώσετε λίγη από τη θετική σας ενέργεια, άσχετα εάν εσείς μπορεί να νιώθετε ότι πλέων έχετε στραγγίσει. Μετά την επιστροφή σας από τις καλοκαιρινές διακοπές, ένα οικονομικό θέμα που σας ταλαιπωρούσε (και δεν είστε οι μόνοι) θα έρθει στην επιφάνεια και θα πρέπει να αποφασίσετε κατά πόσο είστε προετοιμασμένοι να δώσετε και πάλι μια μικρή μάχη και ποιες θυσίες θα κάνετε για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Καθώς αρκετοί από εσάς έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας μετά τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, επανέρχεστε δριμύτεροι και ανυπομονείτε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Είστε γεμάτοι αισιοδοξία και το μεταδίδετε και στους άλλους. Συναντήσεις με φίλους και κάποιες έξοδοι έρχονται να συμπληρώσουν το σκηνικό των ημερών. Προσοχή σε άσκοπα έξοδα. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στο ταίρι σας τι ακριβώς εννοείτε, γιατί δυστυχώς δεν μπορούν οι άλλοι να ξέρουν τι έχετε στο μυαλό σας. Πολλές φορές αυτά που είναι αυτονόητα για εμάς δε σημαίνει πως είναι και για τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, νιώθετε ότι ξεχειλίζετε από ερωτικά συναισθήματα, ότι κατά κάποιον τρόπο μπορείτε να γνωρίζετε τι σκέφτονται και τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Εάν την ακούσετε, η εσωτερική σας φωνή θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Θα ήταν σοφό να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή σε κάποιες συμπτώσεις, γιατί κάθε γεγονός έχει κι ένα βαθύτερο νόημα που θα πρέπει να ανακαλύψετε, προς συμφέρον σας φυσικά. Το σύμπαν έχει μεγάλα σχέδια για εσάς και θα πρέπει να δείξετε ατσάλινη θέληση και πυγμή για να βγείτε κερδισμένοι. Τολμήστε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σας. Θα σας χαρίσει μια νότα ανανέωσης και αισιοδοξίας.

ΙΧΘΥΣ Όλα στα κόκκινα, για εσάς ειδικά στα συναισθηματικά σας. Η δυναμική προσωπικότητά μπορεί καμιά φορά να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις. Βαδίζετε με σταθερά βήματα χωρίς παρορμητικότητα, οπότε έχετε το ταλέντο να αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Το τελευταίο διάστημα έχετε προσφέρει μέσα από την καρδιά σας πολλά. Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να νιώσετε κι εσείς ότι δικαιώνεστε και ανταμείβεστε επιτέλους. Απίστευτη ενέργεια πηγάζει από μέσα σας και έχει ως αποτέλεσμα την άνετη διεκπεραίωση επαγγελματικών θεμάτων. Μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε όμως, γιατί ‘κι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ