Ήθελε να πεθάνει ο Ρόμπιν Γουίλιαμς: Πρώτα επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του, μετά κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Αυτή είναι η γυναίκα που τον βρήκε νεκρό! (φωτό)

Με μια αυτοσχέδια αγχόνη έβαλε τέλος στη ζωή του ο Ρόμπιν Γουίλιαμς σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Οπως ανέφερε ο ιατροδικαστής ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού προήλθε από ασφυξία από τη ζώνη που πέρασε γύρω από τον λαιμό του.

Η αστυνομία ανακοίνωσε, επίσης, ότι βρέθηκαν αμυχές στο εσωτερικό του αριστερού χεριού του, στοιχείο που υποδεικνύει ότι προηγουμένως είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Τον διάσημο ηθοποιό βρήκε νεκρό ο βοηθός του στις 11:45 το πρωί της Τρίτης που ανησύχησε επειδή ο Γουίλιαμς δεν του άνοιγε την πόρτα του δωματίου παρά τα επανειλημμένα χτυπήματα.  Η γυναίκα του είχε φύγει από το σπίτι 1 ώρα και 15 λεπτά νωρίτερα πιστεύοντας ότι ο Γουίλιαμς κοιμόταν. Θα ακολουθήσουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Γουίλιαμς είχε κάνει προηγουμένως χρήση ναρκωτικών ή αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Αυτή είναι η γυναίκα που βρήκε νεκρό τον Ρόμπιν Γουίλιαμς!

Η Ρεμπέκα Εργουιν Σπένσερ 57 ετών, ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε αντιμέτωπος με την πιο σκληρή εικόνα. Τον φίλο και συνεργάτη της με μια ζώνη περασμένη στο λαιμό να έχει εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο χωρίς ένα αντίο...



Δούλευαν μαζί για τουλάχιστον 20 χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ πολλές φορές. Ήταν εκείνη που τον εμψύχωνε, που τον κανάκευε που τον προσγείωνε και τον αποκαλούσε 'Mork Guy', από τον ρόλο που τον καθιέρωσε στην σειρά Mork and Mindy όπου έπαιζε έναν εξωγήινο.


Η Ρεμπέκα, ήταν τόσο κοντά στον Ρόμπιν Γουίλιαμς που είχε μετακομίσει σε σπίτι δίπλα στο δικό του. Ήταν τόσο αφοσιωμένη σ΄εκείνον που ενώ έμενε στο Σαν Φρανσίσκο μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να είναι κοντά του.

Είχαν δουλέψει μαζί σε 33 ταινίες μεταξύ των οποίων και στο Good Will Hunting, για το οποίο ο Γουίλιαμς κέρδισε ένα όσκαρ.

Όταν απονεμήθηκε το 2005 στον Γουίλιαμς το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ - από τις ύψιστες τιμές στο Χόλιγουντ - στον ευχαριστήριο λόγο του εκείνος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Ρεμπέκα.

Λέγεται επίσης ότι το σπίτι στο οποίο μένει τώρα η Ρεμπέκα με τον σύζυγό της το αγόρασε ο ίδιος ο Γουίλιαμς.

Ήταν οικογένεια, λένε όσοι τους ήξεραν. Όταν μάθαμε ότι τον βρήκε νεκρό η βοηθός του καταλάβαμε ότι ήταν η Ρεμπέκα.

Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1993 με την μεγάλη επιτυχία Mrs. Doubtfire.

ΠΗΓΗ:  DAILY MAIL

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ