Αυτά είναι 15 πράγματα που θα μετανιώσετε όταν φτάσετε στα 30

Προσοχή-προσοχή. Οι παρακάτω γραμμές δεν απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν ήδη σβήσει 30 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων τους.

Προσοχή-προσοχή. Οι παρακάτω γραμμές δεν απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν ήδη σβήσει 30 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων τους. Πολύ περισσότερο, δεν απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν σβήσει 30 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων τους και έχουν κοντά τους τοίχο ή άλλη επίπεδη επιφάνεια στην οποία θα μπορούσε να προσκρούσει το κεφάλι τους. Οι υπόλοιποι (κατά προτίμηση εικοσάρηδες που ξέρουν να εκτιμούν μερικές καλές συμβουλές όταν τις βλέπουν) μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση.



Ιδού, λοιπόν, δεκαπέντε πράγματα από την Ηρώ Κουνάδη και το In2life.gr που θα μετανιώνατε εκεί γύρω στα 30, αν δεν είχατε διαβάσει και εμπιστευτεί απόλυτα αυτή την λίστα.

Τα burger που δεν φάγατε όταν μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τον μεταβολισμό των 20, που με κάποιον θαυματουργό τρόπο μετατρέπει τις θερμίδες σε αστερόσκονη.

Το πόσο λάθος εικόνα είχατε για το σώμα σας.

Και το πόσα ωραία ρούχα/ μαγιό/ πιθανά ραντεβού χάνατε επειδή «ήσασταν χοντροί».

Τον χρόνο που δεν περάσατε με τους γονείς σας, όταν ακόμα μπορούσαν να ξενυχτάνε μαζί σας, να περπατάνε με τον ρυθμό σας, να καταλαβαίνουν τα αστεία σας και να επικοινωνούν με τις παρέες σας.

Το πόση σημασία δίνετε σε εντελώς ασήμαντα πράγματα.

Το πόσο χρόνο περνάτε στο πάτωμα (κυριολεκτικό ή μεταφορικό) μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Εντάξει, αυτό μπορεί να το μετανιώνετε και στα 40. Δεν έχει ηλικία ο έρωτας.

Το ότι δεν πήγατε αρκετές φορές στη δουλειά άυπνοι μετά από ξενύχτι, τότε που μπορούσατε.

Διαβάστε περισσότερα στο In2life.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ