Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα - Η γυναίκα νεκρή 1,5 μέτρα από τη σκοπιά - Το φονικό μαχαίρι με τη λάμα 20 εκατοστών (βίντεο)

Το σκηνικό τους εγκλήματος, της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, ενάμιση μέτρο από το φυλάκιο

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου, σοκάρουν και μαρτυρούν την αγριότητα της γυναικοκτονίας της άτυχης κοπέλας.

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει ο ΑΝΤ1, αποτυπώνεται η σορός της 28χρονης «μια ανάσα» από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος αλλά και το ματωμένο μαχαίρι, με το οποίο τη σκότωσε ο πρώην σύντροφός της.

Ο δράστης αφήνει τη μηχανή του και τρέχει να μαχαιρώσει την Κυριακή πισώπλατα, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πέφτει νεκρή σε απόσταση 1,5 μέτρου από το κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού.

Δείτε ακόμα: Νέο βίντεο - σοκάρει από τη γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους: Τα 14 δευτερόλεπτα της επίθεσης – «Ο σκοπός δεν έδωσε καμία σημασία» λέει ο Στ. Μπαλάσκας

Το μαχαίρι με λάμα 20 εκατοστών δεν εντοπίζεται στο σημείο του εγκλήματος, δηλαδή δίπλα στο άψυχο σώμα της Κυριακής, αλλά δύο μέτρα μακριά, κοντά στην πόρτα του φρουρού. 

Αυτό συνέβη γιατί, βάσει και της κατάθεσης της αστυφύλακα, ο φρουρός δεν αφοπλίζει αμέσως τον δράστη, αλλά λίγη ώρα αργότερα.

Διαβάστε ακόμα


Δίπλα στην Κυριακή βρέθηκε και το κινητό της, με το οποίο κάλεσε την Άμεση Δράση, για να ζητήσει να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της, όταν και έλαβε την απάντηση: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί».


Παραδίπλα ήταν η τσάντα της, που περιείχε το τελευταίο γράμμα του δολοφόνου της και δύο φωτογραφίες του, τα οποία και θα παρέδιδε στους αστυνομικούς, για να τον εντοπίσουν.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη για τη δολοφονία της Κυριακής, την πίεζε να τα ξαναβρούνε: Τι έγραφε στην 8σέλιδη επιστολή του ο δράστης - Γιατί τον έδεσαν με ιμάντες στο νοσοκομείο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ