Spice Girls: «Έγινε το reunion που περίμενε όλος ο πλανήτης» - Βικτόρια Μπέκαμ, Μελ Μπι, Μέλανι Σι, Έμα Μπάντον & Τζέρι Χάλιγουελ τραγούδησαν όλες μαζί ξανά! (βίντεο)

Όλες μαζί για τα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ.

Το reunion που όλοι περιμέναμε έγινε πραγματικότητα. 

Ο λόγος για τα αγαπημένα σε όλους Spice Girls.

Το reunion αυτό έγινε με αφορμή τα 50α γενέθλια την Βικτόρια Μπέκαμ, το Σάββατο το βράδυ.

Το iconic γυναικείο συγκρότημα αποτελούνταν από τις Βικτόρια Μπέκαμ, Mel B, Melanie C, Έμα Μπάντον και Τζέρι Χάλιγουελ.

Κατά τη διάρκεια του εντυπωσιακού πάρτι της Βικτόρια Μπέκαμ για τα γενέθλιά της και οι πέντε Spice Girls έκαναν ένα επικό reunion για να τραγουδήσουν μια από τις πιο γνωστές επιτυχίες τους, το «Stop», με τους καλεσμένους να την αποθεώνουν. 

Ο σύζυγός της Βικτόρια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν αυτός που απαθανάτισε τη στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Με πατερίτσες η Victoria Beckham στην επίδειξη μόδας της – Τι συνέβη; - Όλη η οικογένεια στο Παρίσι για την μαμά- designer (φωτό & βίντεο)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φαινόταν ενθουσιασμένος ενώ απαθανάτιζε τη στιγμή, με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του. 

Το γκρουπ μας θύμισε και το γνωστό χορευτικό, ενώ τραγουδούσε το πασίγνωστο κομμάτι, ενώ οι καλεσμένοι απολάμβαναν την ιδιαίτερη στιγμή του reunion.

Οι χρήστες των social media γέμισαν την ανάρτηση του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ με χλιάδες σχόλια -με το πιο χαρακτηριστικό ίσως να είναι το «Η στιγμή που περίμενε όλος ο πλανήτης».

Διαβάστε ακόμα: H Victoria Beckham γίνεται 50 ετών: Το τρυφερό βίντεο με ευχές του David Beckham – ««Χρόνια πολλά στην όμορφη σύζυγό μου» - «Τα αξίζεις όλα»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ