Γιάννα Αγγελοπούλου: Υπέρκομψη με navy blue σακάκι & διαχρονικές γόβες Chanel (φωτό)

Μίλησε το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» μίλησε στο 9ο οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας δεν ήταν ο λόγος που χρεοκόπησέ η Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: «Δεν χρεοκόπησαν την Ελλάδα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004»: Τι είπε η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (φωτό)

«Κάναμε αυτό που δεν περίμενε κανείς ξένος, αλλά ούτε εμείς οι ίδιοι και τελικά πετύχαμε… Η Ελλάδα πρώτον διεκδικούσε για δεύτερη φορά σε 10 χρόνια και έπρεπε να αλλάξουμε τη βάση της διεκδίκησης και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Δεν τους διεκδικούσαμε με κληρονομικό δικαίωμα, αλλά με βάση το ότι θα διοργανώσουμε τους καλύτερους Αγώνες. Δεν μας πίστευαν, δεν ήταν εύκολο να τους πείσουμε, αλλά τους πείσαμε. Δεύτερον, η Ελλάδα ήταν η μικρότερη χώρα που ανέλαβε να διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες και πέτυχε. Άφησε ένα manual οργανωτικής αριστείας, καλής λειτουργίας, συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού φορέα, το οποίο δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητο. Και τρίτον, οι αγώνες πέτυχαν γιατί έγιναν εθνική υπόθεση, στοίχημα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Αν δεν ήταν εκείνοι, δεν θα φτάναμε ούτε στην τελετή έναρξης», ανέφερε μεταξύ άλλων για τη σημασία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Η εκπληκτική της εμφάνιση

Για την περίσταση η Γιάννα Αγγελοπούλου φόρεσε ένα σταυρωτό navy blue σακάκι με χρυσά κουμπιά, το οποίο συνδύασε άψογα με κρεμ μπλούζα από μέσα και υφασμάτινο παντελόνι σε άνετη γραμμή.

Απογείωσε το σοφιστικέ look της με μια υπερμεγέθη συλλεκτική τσάντα Hermès και διαχρονικές δίχρωμες γόβες Chanel.

Πιστή στο αγαπημένο της hairstyle: μαλλιά φιλαριστά με όγκο στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη: Η Γιάννα Αγγελοπούλου με σικ κρεμ σύνολο στο Προεδρικό Μέγαρο - Το νέο hairstyle που μας ξετρέλανε! (φωτό)

Για μακιγιάζ επέλεξε έντονο smokey eye με κόκκινο κραγιόν, ενώ ήταν μίνιμαλ στα αξεσουάρ επιλέγοντας μόνο μικρά χρυσά σκουλαρίκια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ